Ontdek de huidige

NISSAN ACTIES

Nissan MICRA

KEUZE DEALS

Afbeelding van MICRA

MICRA

Van
€ 19.740,-
Nu voor
€ 18.490,-
Private lease vanaf
€ 289,- p/mnd
Bekijk de MICRA
Nissan JUKE

KEUZE DEALS

Afbeelding van Juke

Juke

Van
€ 25.990,-
Nu voor
€ 24.990,-
Private lease vanaf
€ 359,- p/mnd
Bekijk de Juke
NISSAN LEAF

KEUZE DEALS

Afbeelding van LEAF

LEAF

Van
€ 34.990,-
Nu voor
€ 30.990,-
Private lease vanaf
€ 389,- p/mnd
Bekijk de LEAF
Nissan Micra N Design
ZOMERVOORDEEL
Van
€ 24.320,-
Nu voor
€ 19.995,-
Private lease
€ 329,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Micra N Design

BEPERKTE VOORRAAD. OP=OP!

Kies nu voor een Nissan Micra N Design uit voorraad* en profiteer van veel zomervoordeel tot maar liefst €4.325,- of private lease voordelig voor een extra scherp maandbedrag van maar €329 p/m**. Alleen bij Auto Sturm.

De Nissan Micra N-Design komt tegemoet aan de wensen van klanten om hun eigen, unieke karakter en stijl uit te drukken. Zo zijn de carrosseriedetails rondom en de buitenspiegelkappen uitgevoerd in Gloss Black. Ook opvallend zijn de nieuwe 16-inch tweekleurige Genki-wielen. Binnenin heeft de N-Design moderne stoelen afgewerkt met zwart stof met grijze accenten, terwijl het dashboardpaneel, de kniebeschermers en de deurbekleding een lederlook afwerking hebben.

Standaard voorzien van o.a.

  • BOSE Premium Audio
  • Cruise Control
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Elektrische Ramen voor en achter
  • Handbediende Airconditioning
  • Exterior Design Pack
  • Parkeersensoren achter
  • DAB Ontvanger
Slechts een beperkte voorraad. OP=OP.
Van
€ 24.320,-
Nu voor
€ 19.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 329,- p/mnd
Private lease
Direct uit voorraad
Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de auto's van Auto Sturm. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Neem bij twijfel over de juistheid van deze advertentie altijd contact op met de verkoop afdeling van Auto Sturm.

*De actie geld alleen op geselecteerde Nissan Micra N Design uit de voorraad van Auto Sturm. Beperkte kleuren leverbaar. OP=OP.

**Maandbedrag van €329 is gebaseerd op 60 maanden met 10.000km p/j. Voor 48 maanden met 10.000km p/j €345p/m en voor 36 maanden met 10.000km p/j €359p/m.

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn bedoeld als leidraad. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Nederlandse voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde functies zijn wellicht niet beschikbaar of niet standaard inbegrepen of uitsluitend beschikbaar als optie. Beschikbare uitrusting afhankelijk van de versie, als standaard of optioneel (tegen aanvullende kosten).

Brandstofverbruik- en CO₂-cijfers zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving bestemd voor vergelijkingen tussen voertuigen. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

HomeNissanActiesMicra N Design