Ontdek de huidige

NISSAN ACTIES

Nissan MICRA

€1500 Voorraadpremie

Afbeelding van MICRA

MICRA

Van
€ 23.240,-
Nu voor
€ 21.740,-
Private lease vanaf
€ 344,- p/mnd
Bekijk de MICRA
Nissan JUKE

€2500 Voorraadpremie

Afbeelding van Juke

Juke

Van
€ 28.240,-
Nu voor
€ 25.740,-
Private lease vanaf
€ 414,- p/mnd
Bekijk de Juke
NISSAN LEAF

Nieuwer, beter

Afbeelding van LEAF

LEAF

Van
€ 35.090,-
Nu voor
€ 33.590,-
Private lease vanaf
€ 499,- p/mnd
Bekijk de LEAF
Nissan QASHQAI

€3000 Voorraadpremie

Afbeelding van QASHQAI

QASHQAI

Van
€ 35.390,-
Nu voor
€ 32.390,-
Private lease vanaf
€ 519,- p/mnd
Bekijk de QASHQAI
Nissan ARIYA
Nu in de showroom!

Nissan ARIYA

Nu in de showroom!

De nieuwe Nissan Ariya heeft het formaat van een compacte middenklasser, maar biedt de interieurruimte die normaliter van toepassing is bij een auto uit een hogere klasse. Zowel de veiligheidsuitrusting als de technologische uitrusting behoren tot de beste op de markt. Kortom, de Ariya vormt een nieuw hoofdstuk in de overgang naar elektrisch rijden. De toekomst begint nu!

Een wonderbaarlijke kracht

  • e-4ORCE technologie
  • van 0 - 100 km/u in 5,1 s
  • 63 kWh batterij of 87 kWh batterij
  • Actierardius tot 500km
  • zero-GRAVITY interieur
  • standaard rijke uitrusting

Selecteer uw ARIYA

Nu voor
€ 50.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 694,- p/mnd
Private lease
Onze voorraad
Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in het zorgvuldig samengestelde aanbod van Auto Sturm. Hoewel de informatie op deze internetsite met uiterste zorg is opgesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Neem bij twijfel over de juistheid van deze advertentie altijd contact op met de verkoop afdeling van Auto Sturm.

Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Nissan vestiging.

De genoemde cijfers hebben betrekking op de 63 kWh- en 87 kWh-batterijen. De oplaadsnelheid en oplaadduur hangen af van de oplaadcondities, inclusief het type lader en de staat van de lader, de batterijtemperatuur en de omgevingstemperatuur ter plaatse. In koude regio’s kan het gebruik van een on-board batterijverwarming nodig zijn om specifiek het snelladen te verbeteren. Genoemde snellaadtijden vergen het gebruik van een CCS 2 snellader (130 kW DC). De Nissan Ariya is uitgerust met oplaadbeveiligingen om de batterij te beschermen tijdens herhaalde snellaadsessies in korte tijd. De duur van een volgende snellaadsessie kan toenemen wanneer de temperatuur de beveiligstechnologie activeert.

HomeNissanActiesNissan ARIYA