Ontdek de huidige

NISSAN ACTIES

Nissan MICRA

€ 2.500 KORTING

Afbeelding van MICRA

MICRA

Van
€ 22.590,-
Nu voor
€ 20.090,-
Private lease vanaf
€ 309,- p/mnd
Bekijk de MICRA
Nissan JUKE

€2.500 Korting

Afbeelding van Juke

Juke

Van
€ 27.140,-
Nu voor
€ 24.640,-
Private lease vanaf
€ 369,- p/mnd
Bekijk de Juke
NISSAN LEAF

Nieuwer, beter

Afbeelding van LEAF

LEAF

Van
€ 29.690,-
Nu voor
€ 28.190,-
Private lease vanaf
€ 379,- p/mnd
Bekijk de LEAF
Van
€ 33.500,-
Nu voor
€ 31.000,-
Private lease
€ 424,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Nissan JUKE Kiiro

LIMITED EDITION

Met de Kiiro – het Japanse woord voor geel – introduceert Nissan een speciale uitvoering van de JUKE in de nieuwe carrosseriekleur Ceramic Grey. Deze moderne kleur wordt gecombineerd met sierlijsten in een unieke, heldere, citroengele kleur aan de onderzijde van de bumpers en portieren. Deze kleurrijke accenten geven de Nissan JUKE Kiiro een extra dynamisch en uitdagend uiterlijk. Andere blikvanger is de aluminium afwerking langs de rand van de voorspoiler.

Het ontwerp van de 19-inch lichtmetalen wielen is hetzelfde als bij de topuitvoering Tekna, maar dan uitgevoerd in zwart om het ontwerp een unieke twist te geven. Op de behuizing van de buitenspiegels en de rand van het dak is ook een stoer patroon zichtbaar, dat naar achter toe vervaagt alsof het door de rijsnelheid van de auto wordt weggeblazen. Verder is de JUKE Kiiro het eerste Nissan-model in Europa waarop het vernieuwde merklogo te zien is.

 

Meer dan een fraai gezicht

De stoelen van de JUKE Kiiro zijn bekleed met hoogwaardig kunstleder in zwart met metallic grijs, afgewerkt met geel stiksel. Dat geldt ook voor de middenarmsteun, de middenconsole, de voorste deurpanelen en het zachte paneel over de breedte van het dashboard. Daarmee sluit het interieur fraai aan op de kleurencombinatie van het exterieur. Het aluminium plaatje op de middenconsole bij de transmissiehendel benadrukt dat het een speciale uitvoering betreft.

Uitgerust met o.a.

  • Afwijkende dakkleur met KIIRO-patroon
  • Ceramic Grey exterieurkleur
  • Gele exterieur accenten
  • Gele stiksels
  • 19'' Tekna velgen zwart
  • Donkere koplampen
  • Eerste Europese-model met nieuw Nissan logo
Van
€ 33.500,-
Nu voor
€ 31.000,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 424,- p/mnd
Onze voorraad
Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Nissan. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Nissan en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave contact op te nemen met een Auto Sturm Nissan vestging bij u in de buurt.

HomeNissanActiesNissan JUKE Kiiro