Nissan BPM verlenging

Profiteer van onze acties

NISSAN PULSAR

Technologie voor uw veiligheid en comfort: geniet van moderne innovatie waar u van op aan kunt. De nieuwe Nissan PULSAR is strak afgewerkt en heeft extreem veel ruimte. Korte stukjes door de stad of langere afstanden: de PULSAR past bij uw dagelijkse ritme. Daarnaast bespaart u door middel van de intelligente Stop-/Starttechnologie op uw brandstof. Ontdek zelf de nieuwe Nissan PULSAR in onze showroom. Vraag nu online uw persoonlijk inruilvoorstel aan voor de nieuwe Nissan PULSAR en ontdek direct wat uw huidige auto nog waard is!

Standaard voorzien van o.a.

  • Radio/CD-speler met 6 luidspreker
  • Cruise control en snelheidsbegrenzer
  • 17" lichtmetalen velgen
  • Extra getint glas (achterste zijramen en achterklep
  • Achteruitrijcamera
  • Beweegbare centrale armsteun voorin
  • Intelligent Key
  • Gescheiden automatische airconditioning (2 zones)

NISSAN PULSAR VISIA

Van
€ 26.490,-
Nu voor
€ 22.490,-
Gratis offerte

Disclaimer

Gemiddeld verbruik en uitstoot van getoonde Nissan modellen: CO₂ 99 - 162 G/KM, 3,8 - 6,4 L/100 KM, berekend volgens de NEDC-normen.

© 2018 - Alle rechten voorbehouden. * De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig t/m 30 november 2018 en gelden niet i.c.m. andere acties. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Niet geldig voor lease orders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Actie geldt alleen op een selectie van onze voorraadmodellen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Prijswijzigingen, rente wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatieprocedure van toepassing, acceptatie voorbehouden. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. (Rente)wijzigingen en fouten voorbehouden. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). All-Inclusive aanbieding is geldig t/m 30 november 2018.

HomeNissanNISSAN PULSAR