Ontdek de huidige

NISSAN ACTIES

NISSAN QASHQAI TEKNA +

Alleen bij Auto Surm

Nu met €3.800 Korting

Nieuw in de showroom, de top-of-the-range Qashqai Tekna + met DYNAMIC pack en €3800 korting. Dit betreft de meest complete uitvoering mogelijk en brengt de Qashqai daarmee op een compleet nieuw niveau. Voorzien van de gewilde Nappa Lederen bekleding en BOSE premium audiosysteem.

Meteen te herkennen aan de full-body colour exterieur en 19'' lichtmetalen 'WIND' design velgen. Verkrijgbaar in alle kleuren en direct uit voorraad te leveren. Alleen bij Auto Sturm!

Full options

  • Bi-LED koplampen met dynamische bochtenverlichting
  • 19" lichtmetalen velgen WIND design
  • Nappa lederen bekleding
  • ProPILOT / Drive Assist
  • Inclusief Panoramadak
  • BOSE premium sound
  • DYNAMIC pack
NISSAN QASHQAI TEKNA + DYNAMIC
Van
€ 44.780,-
Nu voor
€ 42.030,-
Gratis offerte
DIRECT UIT VOORRAAD
Disclaimer

Gemiddeld verbruik en uitstoot van getoonde Nissan modellen: CO₂ 99 - 162 G/KM, 3,8 - 6,4 L/100 KM, berekend volgens de NEDC-normen.

© 2019 - Alle rechten voorbehouden. * De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig t/m 30 juni 2019 en gelden niet i.c.m. andere acties. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Niet geldig voor lease orders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Actie geldt alleen op een selectie van onze voorraadmodellen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Prijswijzigingen, rente wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatieprocedure van toepassing, acceptatie voorbehouden. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. (Rente)wijzigingen en fouten voorbehouden. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). All-Inclusive aanbieding is geldig t/m 31 april 2019.

HomeNissanActiesNISSAN QASHQAI TEKNA +