Ontdek de huidige

NISSAN ACTIES

Nissan MICRA

€1250 VOORRAADKORTING

Afbeelding van MICRA

MICRA

Van
€ 19.290,-
Nu voor
€ 18.040,-
Private lease vanaf
€ 279,- p/mnd
Bekijk de MICRA
Nissan JUKE

€1000 KORTING

Afbeelding van Juke

Juke

Van
€ 24.690,-
Nu voor
€ 23.690,-
Private lease vanaf
€ 349,- p/mnd
Bekijk de Juke
Van
€ 33.090,-
Nu voor
€ 28.090,-
Private lease
€ 389,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

DE NISSAN QASHQAI

DE ULTIEME CROSSOVER

's Werelds favoriete SUV ziet er beter uit dan ooit. Met een reeks prachtige stijlaanpassingen als een vernieuwd design van de motorkap, een robuuste grill tot aan luxueuze nieuwe stoelen.

Intelligentie is prachtig en het stijlvolle en verfijnde nieuwe design van de originele crossover van Nissan bewijst dit. Bent u klaar om in te stappen? U rijdt de QASHQAI voordelig én snel bij Auto Sturm. Wij hebben altijd zeer scherpe Nissan QASHQAI acties en een groot aantal voor u op voorraad, zodat snel wegrijden in uw nieuwe auto geen enkel probleem is.

Op zoek naar een nieuwe Nissan QASHQAI met veel voordeel? Dan hebben we goed nieuws. We bieden nu € 5.000 voorraadkorting op een nieuwe Nissan QASHQAI. Zo rijdt u al in een Nissan QASHQAI vanaf € 28.090,-. En daarnaast kunt u kiezen voor de voordelen van de High Five Deals.

Nu met:

  • 5 jaar gratis onderhoud
  • 5 jaar garantie
  • 5 jaar een voordelige financiering
  • En € 5.000 voorraadkorting

Vind de QASHQAI die bij u past! UITVOERINGEN

NISSAN QASHQAI
Van
€ 33.090,-
Nu voor
€ 28.090,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 389,- p/mnd
Private lease
DIRECT UIT VOORRAAD
Algemene Voorwaarden

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Nissan. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Nissan en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave contact op te nemen met een Auto Sturm Nissan vestging bij u in de buurt.

HomeNissanActiesDE NISSAN QASHQAI