Ontdek de huidige

NISSAN ACTIES

Van
€ 40.290,-
Nu voor
€ 38.290,-
Private lease
€ 549,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

DE NISSAN X-TRAIL

NISSAN X-TRAIL ACENTA

Gebouwd voor families, de Nissan X-TRAIL. Deel de vreugde van het gezinsleven in een grotere en opvallendere SUV met alles wat u nodig hebt. Solide mogelijkheden, een krachtige uitstraling, technologie van topniveau en alle comfort die u nodig hebt voor avonturen vol actie met uw familie. U rijdt al vanaf €34.890,- in deze grote en opvallende crossover. Daarnaast kunt u al vanaf € 559,- per maand genieten van de Nissan X-TRAIL met Nissan Private Lease.

Standaard voorzien van o.a.

 • 17" lichtmetalen velgen
 • Chromen raamomlijsting
 • Nissan Brake Assist
 • Flexibele bagageruimte-indeling
 • Cruise control en speedlimiter met stuurwielbediening
 • 5" Kleuren TFT instrumentenpaneel
 • Manueel bedienbare gescheiden automatische airconditioning (2 zones)
 • Elektrische handrem
 • LED signatuur dagrijverlichting
 • Radio/CD-speler met USB-aansluiting, stuurwielbediening en 6 luidsprekers
 • Bluetooth®
NU MET €2000 KORTING + €2000 INRUILVOORDEEL
Van
€ 40.290,-
Nu voor
€ 38.290,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 549,- p/mnd
DIRECT UIT VOORRAAD
Disclaimer

Gemiddeld verbruik en uitstoot van getoonde Nissan modellen: CO₂ 99 - 162 G/KM, 3,8 - 6,4 L/100 KM, berekend volgens de NEDC-normen.

© 2019 - Alle rechten voorbehouden. * De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. De genoemde consumentenadviesprijs is inclusief € 2.000 korting die geldig is op een nieuwe Nissan X-TRAIL. De korting van € 2.000 is geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan X-TRAIL, ongeacht de uitvoering. De inruilkorting van € 2.000 is uitsluitend geldig indien er een auto wordt ingeruild. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig t/m 30 juni 2019 en gelden niet i.c.m. andere acties. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Niet geldig voor lease orders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Actie geldt alleen op een selectie van onze voorraadmodellen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Prijswijzigingen, rente wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatieprocedure van toepassing, acceptatie voorbehouden. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. (Rente)wijzigingen en fouten voorbehouden. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). All-Inclusive aanbieding is geldig t/m 31 april 2019.

HomeNissanActiesDE NISSAN X-TRAIL