TRENDSETTER
PUR SANG
START DE
REVOLUTIE
DE COUPÉ
CROSSOVER
Nu vanaf
€ 26.440,-
Private lease
€ 464,-

JUKE

DE COUPÉ CROSSOVER VAN NISSAN

Scherpe lijnen, intense lichten, intrigerende designaccenten, 19 inch lichtmetalen velgen en een onderscheidend zwevend dak. Hij ziet er gedurfd uit en zijn strakke aerodynamische lijnen snijden door de lucht voor brandstofefficiëntie en een stille rit. Bent u klaar om een statement te maken? Het toonaangevende design van de nieuwe Nissan JUKE is absoluut uniek op de weg. U rijdt de JUKE voordelig én snel bij Auto Sturm.

Maak een proefrit

ACCELEREER UW HARTSLAG

Neem plaats in de ondersteunende sportstoelen, pak het D-vormige stuurwiel vast en bereid u voor op een sensationele rit. Een responsieve turbomotor levert vermogen via een bliksemsnelle DCT-automatische transmissie. Een precieze, beweeglijke ophanging profiteert optimaal van een stevig, stabiel chassis. Een rit die even vertrouwd als enerverend is. EEN GLIMLACH OP UW GEZICHT. Maak uw gordel maar vast, want hij is zo opgestart. Met precieze besturing van uw nieuwe Nissan JUKE stuurt u die precies waar u heen wilt en de ultramoderne Active Trace Control helpt u om iedere bocht perfect te nemen. Het stijve chassis is ontworpen met een geavanceerd computerprogramma en vormt de perfecte basis voor de ophangingen.

 

HET BESTE IS NIET GOED GENOEG

Til de nieuwe Nissan JUKE naar het volgende niveau met accessoires die perfect aansluiten bij wat u doet. Van fietsendragers tot dakkoffers, matten tot smartphonehouders. Met de JUKE rijdt u beter, intelligenter en zekerder.

Bekijk de brochure

 

 

KIJK MEE

In deze video behandelen wij de belangrijkste features van de compleet nieuwe Nissan Juke.


NISSAN JUKE – WANNEER RIJ JIJ ‘M?

PLAN PROEFRIT GA NAAR ACTIES

Waarom Nissan Nissan JUKE Daarom Nissan Nissan JUKE

  • 19-inch lichtmetalen velgen
  • Volautomatische airconditioning
  • Kenmerkende LED koplampen
  • Leverbaar met automaat
  • NissanConnect services
  • Two-tone lak
  • Stoelverwarming
  • Stijlvol en modern interieur
Snel rijden? Ontdek onze voorraad!

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Nissan. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Nissan en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Nissan vestiging.

HomeNissanModellenJUKE