Netto cat.
€ 30.140,-

INTERSTAR

Open voor alle mogelijkheden

Elk bedrijf is uniek. En omdat u als beste weet wat u nodig heeft, biedt de nieuwe Nissan INTERSTAR u meerdere manieren om uw bedrijfswagen aan te passen aan uw eisen. U hoeft u niet verder te zoeken naar een bestelwagen die bij u past. Van het laadvermogen tot de aandrijflijn: de  nieuwe Nissan INTERSTAR biedt een breed scala aan opbouw- en ontwerpvariaties om de mogelijkheden af te stemmen op uw exacte behoeften. Vind de nieuwe Nissan INTERSTAR die bij uw bedrijf past, met de meeste conversiemogelijkheden in zijn klasse.

 

 

 

Een kantoor op wielen

Gebruiksvriendelijk. Een opgeruimde cabine is veiliger en gemakkelijker te gebruiken zonder dat er iets bij uw voeten rolt en u verspilt geen tijd aan het zoeken naar spullen. Daarom heeft de nieuwe Nissan INTERSTAR veel slimme opbergruimtes, zoals de centrale voorstoeltafel met draaiende lade en wegklapbare tafel. U kunt altijd rekenen op uw Nissan INTERSTAR. De slimme cabinefuncties voor de kleine (en grote) dingen helpen u de hele dag gefocust te blijven om te doen waar u het beste in bent.

 

 

 

 

Uw krachtige partner

De nieuwe Nissan INTERSTAR, leverbaar met motoren met 135 tot 180 pk[1] en naar keuze voor- of achterwielaandrijving, biedt optimale  veelzijdigheid, die wordt gecombineerd met onze nieuwste technologieën voor het verlagen van het brandstofverbruik en emissies, zoals start/stop-technologie. Krachtiger, efficiënter. De 2,3 liter dCi Twin Turbomotor met start- en stoptechnologie van de nieuwe Nissan INTERSTAR is leverbaar in een 135-, 145-, 150-, 165- en 180pk-uitvoering met Euro6D-Full en in 130-, 145- en 165pk-uitvoering met EuroVIe. Ze leveren allemaal uitstekende prestaties in combinatie met een laag brandstofverbruik (vanaf 8,3 l/100 km bij de 150 pk voorwielaangedreven WLTP)[2]. Onderhoudsintervallen tot 40.000 km of om de twee jaar dragen bij aan de indrukwekkend lage operationele kosten van de Nissan INTERSTAR.[1]

 

Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeNissanModellenINTERSTAR