Nu in de showroom!
JUKE Hybrid
Nu vanaf
€ 30.990,-
Private lease
€ 494,-

JUKE Hybrid

 

Sportieve prestaties

Nissans compacte Crossover, de Juke, is nu ook verkrijgbaar met een geavanceerde multimodale hybride-aandrijflijn. De Juke Hybrid tilt het rijplezier naar opnieuw een hoger niveau, bij een lager brandstofverbruik.

De Juke Hybrid is voorzien van een multimodale hybride-aandrijflijn. In plaats van een conventionele aandrijflijn bestaat deze uit een brandstofmotor die elektrisch wordt ondersteund.

De Juke Hybrid staat nu in onze showrooms!

 

 

EV-achtige rijervaring

De intelligente aandrijving van de Juke Hybrid is zo ontwikkeld en geprogrammeerd dat de auto zo veel mogelijk volledig elektrisch rijdt. Tijdens de tests wisten de Nissan-ingenieurs tot 80% van de tijd elektrisch te rijden in een stedelijke omgeving, met slechts korte onderbrekingen in hybridemodus om de batterij bij te laden.

De Juke Hybrid start niet alleen in volledig elektrische modus, maar kan daarin ook een snelheid bereiken van 55 km/u wat in de praktijk veelal toereikend is.

 

 

 

 

Slimme versnellingsbak 

Een belangrijk deel van het rijplezier dat de Nissan Juke Hybrid biedt, is te danken aan de geavanceerde transmissie met meerdere rijprogramma’s en een geringe interne wrijving. Deze transmissie zet de aandrijfkracht optimaal om in beweging, of die kracht nu komt van de elektromotor, de brandstofmotor of beide. De versnellingsbak heeft vier versnellingen voor de brandstofmotor en twee versnellingen voor de elektromotor.

 

 

 

 

 

e-Pedal voor naadloos rijden in de stad

Net als de volledig elektrische LEAF is de Juke Hybrid voorzien van het Nissan e-Pedal. Dit zorgt ervoor dat de auto grotendeels met één pedaal gereden kan worden. Wanneer het gaspedaal wordt losgelaten, remt de auto licht af (tot 0,15 g) tot een snelheid van ongeveer 5 km/u. Soms blijft het nodig om ook het rempedaal te gebruiken, bijvoorbeeld voor stevig afremmen of afremmen tot stilstand. Het resultaat is een vloeiende en ontspannen rijbeleving met maximale regeneratie van de batterij. Dit versterkt de EV-achtige rijsensatie.

 

 

 

 

 

Verfijnd interieur met specifieke details

Op het dashboard toont de meter rechts de snelheid en de meter links het vermogen. Daarvan wijst de naald naar ‘charge’ tijdens regenererend remmen, naar ‘eco’ tijdens het rijden in de elektrische rijmodus en naar ‘power’ wanneer de brandstof- en elektromotor samen aan het werk zijn.

Op het 7-inch scherm tussen de twee meters kan een visuele weergave van de energiestromen worden getoond. Een eenvoudige en duidelijke animatie laat de energiestromen zien, zodat de actuele werking van de hybride-aandrijflijn volledig duidelijk is voor de bestuurder.

 

 

Waarom Nissan JUKE Hybrid Daarom Nissan JUKE Hybrid

  • Kenmerkende LED koplampen
  • Gedurfde styling
  • Hybride aandrijflijn
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Adaptieve cruise control
  • BOSE premium audio
  • ProPilot technologie
  • Trendsetter pur sang
HomeNissanModellenJUKE Hybrid