Nu vanaf
€ 40.609,-

Navara NP 300

Navara NP 300

DE PICK-UP VAN NISSAN

ROBUUST EN SLIM

Sterk, wendbaar en stijlvol: de Nissan NAVARA is de nieuwste pick-up die het Nissan-gamma rijker is. Het model is leverbaar in twee carrosserievormen, de King Cab of Double Cab. Beide uitvoeringen beschikken over een krachtige en efficiënte motor, een sterk chassis en biedt u eersteklas comfort. De Nissan NAVARA heeft met zijn uitstekende prestaties en een laag brandstofverbruik alles wat u van een Nissan pick-up mag verwachten. Nissan is zo overtuigd van de betrouwbaarheid en kwaliteit van de Nissan NAVARA dat u standaard 5 jaar garantie krijgt.

Meer dan 80 jaar ontwikkeling

NOG EVEN STERK ALS TOEN

De eerste Nissan pick-up werd in 1934 geproduceerd en sinds die tijd zijn er al 14 miljoen Nissan pick-up eigenaren die in 180 landen rijden op zowel begaanbare als onbegaanbare wegen. In 1977 werd Nissan pionier met de King Cab-uitvoering en bedacht het bedrijf in 2005 het revolutionaire C-channel systeem en is nu nieuw het pick-up segment de “5-link achterwielophanging met springveer”. Hierdoor wordt het rijcomfort op verharde- en onverharde wegen enorm bevorderd. Zolang er avontuur lonkt aan de horizon, zal de Nissan NAVARA voorop rijden.

Een krachtige en efficiënte motor

MOTOR EN PRESTATIES

Uitstekende prestaties worden gecombineerd met een laag brandstofverbruik terwijl u dit niet direct zult verwachten. Met een robuuste 2.3 liter 190pk twinturbo dieselmotor of een 160pk turbomotor beschikt de NAVARA over uitstekende aandrijflijnen. Met een handgeschakelde 6-bak of 7-traps automatische versnelling levert deze vernieuwde 190pk twinturbo meer paardenkracht en koppel, en verbruikt 24% minder brandstof. De acceleratie en efficiency zijn onovertroffen in zijn klasse.

 

KLIM EN FORCEER UW EIGEN WEG

Of u nou rijdt op de onverharde wegen diep in het binnenland of op de betonnen wegen midden in de stad, de Nissan NAVARA voelt zich altijd in zijn element. Dit komt door de drie verschillende rijstanden: 4WD Hoog – voor licht onverharde wegen, 4WD Laag – voor serieus terreinrijden als in zand, diepe modder of sneeuw en de rijstand 2WD – voor op het asfalt. Met functies als Hill Start Assist en Hill Descent Control is deze pick-up voorbereid op elke uitdaging.

VOLLEDIG GESLOTEN, VOLLEDIG BETROUWBAAR

De Nissan NAVARA heeft in plaats van een U-profiel laderchassis, dat op de meeste pick-ups terug te vinden is, een kokerbalk ladderchassis die gemaakt is van hoogwaardig staal met een groot draagvermogen. Het geeft een verbeterde structurele stijfheid en meer torsiestijfheid. De nieuwe “5-link achterwielophanging met springveer” biedt betere rijeigenschappen en komt de wendbaarheid ten goede, zonder in te leveren op het laadvermogen.

Standaard 5 jaar garantie. Dit is veel meer dan een garantie, en houdt in:
  • 5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper
  • 5 jaar garantie op het spuitwerk – dekt de carrosserieverf
  • 5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires
  • 5 jaar pechhulp onderweg – dekt autopech, ongelukken en niet-gedekte incidenten zoals een lekke band, verloren sleutels of het tanken van de verkeerde brandstof.
  • 12 jaar garantie tegen corrosie voor de Nissan NAVARA**
  • Volledig overdraagbaar
  • En met service-intervallen van 1 jaar of 30.000 km voor de diesel- en benzinemotoren hebt u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust, maar profiteert u ook van lage gebruikskosten.
maak een proefrit
Technische specificaties
Onze voorraad
HomeNissanModellenNavara NP 300