Klaar voor het
AVONTUUR
Ontdek de perfecte
NAVARA
Pick-up met grenzeloze
MOGELIJKHEDEN
Nu vanaf
€ 29.416,-

Navara

#GOANYWHERE

Sterk, wendbaar en stijlvol: de vernieuwde Nissan NAVARA is de nieuwste pick-up van Nissan. De NAVARA is leverbaar in twee carrosserievormen, de King Cab of Double Cab. Beide uitvoeringen beschikken over een krachtige en efficiënte motor, een sterk chassis en eersteklas comfort. De Nissan NAVARA heeft met zijn uitstekende prestaties en een laag brandstofverbruik alles wat u van een Nissan pick-up mag verwachten. Nissan is zo overtuigd van de betrouwbaarheid en kwaliteit van de Nissan NAVARA dat u standaard 5 jaar garantie krijgt.

STERK, SLIM EN ROBUUST

Uitstekende prestaties worden gecombineerd met een laag brandstofverbruik terwijl u dit niet direct zult verwachten. Met een robuuste 2.3 liter 190pk twinturbo dieselmotor of een 160pk turbomotor beschikt de NAVARA over uitstekende aandrijflijnen. Met een handgeschakelde 6-bak of 7-traps automatische versnelling levert deze vernieuwde 190pk twinturbo meer paardenkracht en koppel, en verbruikt 24% minder brandstof. De acceleratie en efficiency zijn onovertroffen in zijn klasse.

NOG EVEN STERK ALS TOEN

De eerste Nissan pick-up werd in 1934 geproduceerd en sinds die tijd zijn er al 14 miljoen Nissan pick-up eigenaren die in 180 landen rijden op zowel begaanbare als onbegaanbare wegen. In 1977 werd Nissan pionier met de King Cab-uitvoering en bedacht het bedrijf in 2005 het revolutionaire C-channel systeem en is nu nieuw het pick-up segment de “5-link achterwielophanging met springveer”. Hierdoor wordt het rijcomfort op verharde- en onverharde wegen enorm bevorderd. Zolang er avontuur lonkt aan de horizon, zal de Nissan NAVARA voorop rijden.

 

NISSAN NAVARA – WANNEER RIJ JIJ ‘M?

GRATIS PROEFRIT
OVERTUIG JEZELF
HomeNissanModellenNavara