Nu vanaf
€ 23.990,-

JUKE

DE COUPÉ DIE ZORGT VOOR SUCCES

Scherpe lijnen, intense lichten, intrigerende designaccenten, 19 inch lichtmetalen velgen en een onderscheidend zwevend dak. Hij ziet er gedurfd uit en zijn strakke aerodynamische lijnen snijden door de lucht voor brandstofefficiëntie en een stille rit. Bent u klaar om een statement te maken? Het toonaangevende design van de nieuwe Nissan JUKE is absoluut uniek op de weg.

UW PERSOONLIJKE RUIMTE

Het revolutionaire design van de nieuwe New Nissan JUKE doet qua interieur denken aan een cockpit. Met het ‘Gliding Wing’ design en zwevende instrumentenpaneel bent u in de nieuwe Nissan JUKE altijd het middelpunt van sensationele prestaties. Geavanceerde technologie ligt intuïtief aan uw vingertoppen. Hoofdsteunen worden uw eigen persoonlijke geluidsstudio. De ergonomische sportstoelen zorgen voor optimale stabilisatie. En dan is hij ook nog eens ruim, goed doorlucht en biedt geweldige zichtbaarheid.

NISSANCONNECT SERVICES

Smartphone, maak kennis met de slimmere auto. Met de eenvoudig te gebruiken app van NissanConnect heeft u alles in de hand. Van de serieuze zaken, zoals automatische noodoproepen als u een ernstig ongeluk heeft gehad, tot puur gemak, zoals uw nieuwe Nissan JUKE op afstand afsluiten. Vergeten waar u uw auto heeft geparkeerd? U kunt op afstand  claxonneren en de lichten laten knipperen. Of gebruik gewoon de Autozoeker. U kunt zelfs via Google Home verbinding maken met uw nieuwe Nissan JUKE.


PREMIÈRE EDITION

Om de lancering van de gloednieuwe Nissan JUKE te vieren, kunnen klanten vandaag al hun bestelling plaatsen voor een speciale uitvoering: de Nissan JUKE Première Edition. De uitrusting bestaat onder andere uit NissanConnect, parkeersensoren voor en achter, een Two-Tone lak en 19-inch lichtmetalen velgen, een maat die uniek is in het B-SUV-segment. Er zijn vijf kleurencombinaties mogelijk, allemaal met een zwart dak. Daarnaast beschikt deze uitvoering ook over het Cold Pack, dat bestaat uit verwarmbare voorstoelen en een verwarmbare voorruit.

De Nissan JUKE Première Edition is verkrijgbaar in Nederland voor € 27.990, – in combinatie met een manuele transmissie of € 29.990, – met de DCT-transmissie.

Waarom Nissan JUKE Daarom Nissan JUKE

  • 19-inch lichtmetalen velgen
  • Volautomatische airconditioning
  • Kenmerkende LED koplampen
  • Leverbaar met automaat
  • NissanConnect services
  • Two-tone lak
  • Stoelverwarming
  • Stijlvol en modern interieur
NU IN DE SHOWROOM
HomeNissanModellenJUKE