Een baanbrekende historie
Nieuwe QASHQAI
Verleidelijk en
Praktisch
Wees een van de eerste
Premiere Edition
Nu vanaf
€ 33.540,-
Private lease
€ 449,-

Nieuwe Qashqai

Jaloerse blikken zijn standaard

De Nissan QASHQAI, altijd toonaangevend in design, weerspiegelt een nieuwe kijk op de SUV met krachtige proporties, glimmende LED-verlichting en stijlvolle lichtmetalen velgen tot wel 20 inch. En er zijn meer kleuren dan voor welke andere crossover ook. U bent er dus zeker van dat u niet onopgemerkt voorbijrijdt. De nieuwe Nissan Qashqai heeft nog steeds ‘precies de goede’ afmetingen en behoudt daarmee de kwaliteiten die de voorgangers zo populair hebben gemaakt. Wel is de derde generatie efficiënter opgebouwd en ziet hij er krachtiger uit, met een intelligent ergonomisch design voor meer ruimte en ruimtegevoel in het interieur.

De voorzijde van de nieuwe Qashqai is voorzien van een grotere, verchroomde Nissan V-Motion-grille, met een extra lijn in satijnchroom als verfijnd accent. De grille wordt geflankeerd door slanke, geavanceerde full-LED-matrixkoplampen met boemerangvormige dagrijverlichting. De zeer nauwe naden tussen alle elementen zorgen voor een hoogwaardige en nauwkeurige uitstraling.

Premium gevoel en uitstraling

U valt misschien voor de Nappa-leren segmenten of voor de bestuurdersstoel met massagefunctie. Nieuwe bekledingsmaterialen zorgen voor een uitnodigend en weelderig interieur. De nieuwe Nappa-lederen bekleding vergt 25 dagen om te maken en het kost meer dan 60 minuten om het nieuwe 3D-stiksel met diamantdesign aan te brengen. Of uw oog valt op het aanpasbare display en de geavanceerde connectiviteit. En wanneer u het ruime interieur ziet, vindt u hem misschien zelfs onweerstaanbaar.

Verbonden, comfortabel en indrukwekkend – het interieur van de nieuwe Nissan Qashqai is de nieuwe norm voor premium uitstraling, kenmerkend design en verbeterd gebruiksgemak. Geavanceerde Nissan Intelligent Mobility-technologieën zijn binnen handbereik, met een gevoel van comfort en kwaliteit bij iedere aanraking. Nieuwe premium materialen, slimme functies en weloverwogen details vormen een interieur met modern design en volop praktisch gebruiksgemak.

Bijzonder praktisch

De elektrisch bedienbare achterklep biedt moeiteloze toegang tot de bagageruimte als de bestuurder zijn handen vol heeft. De totale laadcapaciteit is met meer dan 70 liter toegenomen ten opzichte van de vorige generatie, wat voor een deel te danken is aan de 20 mm lagere laadvloer. Dat werd mogelijk dankzij de slimmere vormgeving van de achterwielophanging.

Populaire kenmerken van de voorganger, zoals de opbergcompartimenten aan de zijkant bij de wielkasten en het Flexible Luggage Board System, zijn gehandhaafd. Ze zijn echter voorzien van een betere vormgeving en afgewerkt met duurzame bekleding aan de ene kant en eenvoudig te reinigen kunststof aan de andere kant.

Verfijningen aan het ergonomische design van de portieropeningen maken in- en uitstappen nog gemakkelijker, zeker wanneer er weinige ruimte is rondom de auto. Wanneer er genoeg ruimte is, openen de achterportieren tot 85 graden – bijzonder handig voor ouders die hun kinderen in een kinderzitje willen vastzetten.

State-of-the-art

De nieuwe Qashqai is voorzien van een geavanceerd infotainmentsysteem met een breed aanbod aan verbonden diensten, waaronder moeiteloze integratie van smartphones, in-car WiFi voor tot zeven apparaten en NissanConnect Services, een speciale app waarmee voertuigfuncties te bedienen zijn en de status van de auto te controleren is. Het grotere – 9 inch – NissanConnect-touchscherm met hoge-resolutie biedt toegang tot navigatie, entertainment en voertuiginstellingen. Het systeem is geschikt voor zowel Android Auto als Apple CarPlay. De verbinding met Apple Carplay is ook wireless mogelijk.

Een nieuw, HD 12,3 inch TFT digitaal instrumentenpaneel biedt keuze uit diverse weergaven voor navigatie, entertainment, verkeers- en voertuiginformatie. De digitale achtergrond van het TFT-scherm heeft een traditionele Kiriko-textuur. Een 10,8 inch Head-Up Display welke projecteert op de voorruit biedt het grootste beeld in dit segment.

De nieuwe Qashqai

In beeld

Voordelig en snel rijden?

Rij de nieuwe Nissan Qashqai snel en voordelig bij Auto Sturm. Ontdek onze scherpe acties of rij snel in een nieuwe Nissan Qashqai uit voorraad!

 

 

Bekijk acties

Waarom Nissan Nieuwe Qashqai Daarom Nissan Nieuwe Qashqai

  • Digitaal instrumentenpaneel
  • Head-Up Display
  • ProPilot technologie
  • Futuristisch design
  • Verkrijgbaar met revolutionaire e-Power technologie
  • Leverbaar met 20'' velgen
  • Nieuw interieurdesign
  • Automatisch openende achterklep
Snel rijden? Ontdek onze voorraad!
HomeNissanModellenNieuwe Qashqai