De ultieme crossover
Nissan QASHQAI
Indrukwekkende evolutie
Nieuwe visie
Jaloerse blikken zijn
standaard
Nu vanaf
€ 35.940,-
Private lease
€ 568,-

Qashqai

Het volgende niveau

 

In 2007 vond de Qashqai de crossover uit. Wereldwijd vielen consumenten voor de combinatie van compacte hatchback en praktische SUV. Hij was onmiskenbaar een trendsetter: crossovers werden wereldwijd al snel favotiet.

En nu is er de gloednieuwe Nissan Qashqai. Stoerder en beter uitgerust. De nieuwe Qashqai is ook veiliger dan ooit, dankzij nieuwe veiligheidstechnologieën en rijhulpmiddelen speciaal ontworpen om optimale veiligheid te bieden voor iedereen.

Laat stijl u vergezellen, waar het leven u ook brengt.

 

 

Functionaliteit was nog nooit zo verleidelijk

 

Bewonder de helderheid van het volledig digitale 12.3”-instrumentenpaneel, het 10,8” Windscreen Head-up-display en het 9” HD NissanConnect-display met geavanceerde Connected services. De drie grote schermen werken in perfecte synchronie voor een veiligere, duidelijkere en een geoptimaliseerde rijervaring.

Ontspan in de ergonomische stoelen met geoptimaliseerde lendensteun. Geniet van hoogwaardige afwerking, materialen en de optionele massagestoelen voor zowel de bestuurder als de passagier. De nieuwe Qashqai is niet alleen een verbetering. Het is een openbaring.

Ruimte voor iedereen. En meer.

 

De nieuwe Qashqai combineert een ruim interieur met een compact, stadsvriendelijk exterieur voor een eenvoudige wendbaarheid. Passagiers zitten comfortabel in een van de ruimste interieurruimtes in zijn klasse. Dankzij de 85°-opening van de achterdeur is een kinderzitje snel geïnstalleerd. En bij Nissan letten we ook op de leuke details, zoals 2 USB-poorten voor de achterpassagiers. Voeg daar royale bagageruimte aan toe en het is duidelijk: u kunt uw gezin of vrienden comfortabel naar elke bestemming brengen en met meer ruimte.

 

 

 

E-Power

 

De Nissan Qashqai wordt als eerste model in Europa leverbaar met de e-POWER-aandrijflijn. Deze aandrijftechniek kenmerkt zich door een unieke benadering op het gebied van elektrificatie om dagelijks ritten zowel plezierig als efficiënt te maken. Het gehele e-POWER-systeem bestaat uit een krachtige batterij, een 1,5-liter driecilinder turbobenzinemotor met variabele compressie, een generator, een omvormer en een elektromotor van vergelijkbare grootte als bij een 100% elektrische Nissan. De benzinemotor is verantwoordelijk voor het opwekken van elektriciteit. Afhankelijk van de situatie wordt de stroom opgeslagen in de batterij, direct naar de elektromotor gestuurd of worden beide tegelijk voorzien van elektriciteit.

 

MEER INFORMATIE

 

 

 

 

De nieuwe Qashqai

In beeld

Voordelig en snel rijden?

Rij de nieuwe Nissan Qashqai snel en voordelig bij Auto Sturm. Ontdek onze scherpe acties of rij snel in een nieuwe Nissan Qashqai uit voorraad!

 

 

Bekijk acties

Waarom Nissan Qashqai Daarom Nissan Qashqai

  • Digitaal instrumentenpaneel
  • Head-Up Display
  • ProPilot technologie
  • Futuristisch design
  • Verkrijgbaar met revolutionaire e-Power technologie
  • Leverbaar met 20'' velgen
  • Nieuw interieurdesign
  • Automatisch openende achterklep
Snel rijden? Ontdek onze voorraad!
HomeNissanModellenQashqai