Alle ruimte voor avontuur
New X-TRAIL
Nu vanaf
€ 45.890,-
Private lease
€ 754,-

NEW X-TRAIL

e-4ORCE vierwielaandrijving

Met e-4FORCE beschikt uw Nissan over twee elektromotoren, een voort de voorwielen en een voor de achterwielen. Hierdoor is het gewicht van de auto bijna perfect verdeeld. Dit zorgt voor meer comfort en souplesse. Beide motoren werken synchroon en ondersteunen ook regeneratief remmen, waardoor rijden heerlijk ontspannen wordt. e-4ORCE vierwielaandrijving regelt het koppel en de remkracht voor elk wiel afzonderlijk. De wielen met de meeste grip krijgen voorrang. Zo kunnen beklimmingen of moeilijk begaanbaar terrein makkelijker overwonnen worden en blijft ook de draaicirkel van de auto bijzonder klein.

 

 

 

 

5 of 7 zitplaatsen

De nieuwe Nissan X-Trail bouwt voort op het succesvolle DNA van de drie voorgaande generaties: krachtig design, flexibele inzetbaarheid en geavanceerde vierwielaandrijving. De nieuwe X-Trail is leverbaar met vijf of zeven zitplaatsen en is daarmee een comfortabele keuze voor een dagje weg met vrienden en familie.

 

 

 

 

 

Krachtig en modern design

Een centraal aspect van de aantrekkingskracht van de drie voorgaande generaties is de kenmerkende vormgeving, die een geruststellende soliditeit en robuustheid uitstraalt zonder agressief over te komen. Zowel het exterieur als het interieur van de nieuwe X-Trail sluiten hierop aan – hij is veelzijdig en avontuurlijk. Het exterieur heeft kenmerkende Nissan designelementen zoals het ‘zwevende’ dak en de V-motion-grille. De opvallende koplampen lijken een geheel met de voorbumper, met gecombineerde dagrijverlichting en richtingaanwijzers tegen de rand van de motorkap.

 

 

 

e-POWER aandrijflijn

De nieuwe X-Trail is het tweede model in Nissans Europese modellenaanbod dat is voorzien van de innovatieve e-POWER aandrijflijn. Dit systeem is exclusief voor Nissan en geeft een unieke invulling aan elektrificatie. e-POWER biedt de rijbeleving van een EV, zonder dat opladen nodig is. Het unieke kenmerk van e-POWER is dat de benzinemotor uitsluitend wordt gebruikt om stroom op te wekken.

De wielen worden altijd en alleen aangedreven door de elektromotor. Daardoor kan de benzinemotor altijd werken met het optimale toerental, wat zelfs in de stad zorgt voor een superieure brandstofefficiëntie.

 

 

 

 

 

Premium interieur

Het interieur van de nieuwe Nissan X-Trail zet een nieuwe standaard in zijn segment op het gebied van hoogwaardige uitstraling, onderscheidend design en verbeterd gebruiksgemak. Er is veel aandacht besteed aan de ergonomie en het kwalitatief aanvoelen van schakelaars en knoppen. Onderzoek onder klanten maakte duidelijk dat zij eenvoudig te gebruiken basisfuncties op prijs stellen. Daarom heeft de X-Trail een simpele en intuïtieve bediening voor de verwarming/airconditioning en fysieke (snel)toetsen voor veelgebruikte functies zoals audio en navigatie.

 

 

 

Praktisch en flexibel

Om nog gemakkelijker spullen in te laden, een kinderstoeltje te installeren of gewoon gemakkelijk in te stappen kunnen de achterportieren van de X-Trail tot bijna 90 graden openen.

De achterbank is in een 60:40-verdeling neerklapbaar en er is een centraal luik zodat ook lange voorwerpen zoals ski’s eenvoudig vervoerd kunnen worden zonder de achterbank neer te klappen. De achterbank kan ook in zijn geheel naar voren schuiven om de bagageruimte achterin te maximaliseren en nog beter toegang te bieden tot de derde zitrij.

 

 

 

 

Europese première X-Trail

Bekijk hieronder de design reveal van de nieuwe Nissan X-Trail.

 

 

Waarom Nissan NEW X-TRAIL Daarom Nissan NEW X-TRAIL

  • Apple CarPlay en Android Auto
  • BOSE premium audio
  • Breed digitaal dashboard
  • e-4ORCE vierwielaandrijving
  • Head-Up Display
  • Toonaangevende efficiëntie
  • ProPilot technologie
  • Verkrijgbaar met revolutionaire e-Power technologie
Onze voorraad

Disclaimer

De in deze internetpagina gebruikte foto’s zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie, en kunnen wat betreft de specificaties afwijken van de standaardspecificaties per type. Aan de foto’s kunnen geen rechten worden ontleend. Nissan behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Raadpleeg voor alle zekerheid de Nissan-dealer. Het is mogelijk dat sommige van de getoonde of omschreven opties in deze brochure niet tot de standaarduitrusting behoren. Deze zijn veelal beschikbaar tegen meerprijs. Druk- en zetfouten voorbehouden.

HomeNissanModellenNEW X-TRAIL