Een nieuw
Tijdperk
Een wonderbaarlijke
KRACHT
Een onverwachte
SENSATIE
Nu vanaf
€ 47.390,-
Private lease
€ 629,-

ARIYA

Een nieuw tijdperk

 

De Nissan Ariya – de eerste volledig elektrische coupé crossover van Nissan – biedt krachtige acceleratie, een soepele en stille rijervaring en een interieur met een luxueuze haast lounge-achtige sfeer. De autonome rijfuncties maken rijden minder stressvol, de persoonlijke assistentie met stembediening en naadloze connectiviteit vergroten het zelfvertrouwen onderweg en creëren een prettige omgeving voor bestuurder en passagiers. Met een geschatte actieradius tot 500 kilometer (WLTP, onder voorbehoud van homologatie) is de Nissan Ariya de perfecte partner voor zowel dagelijks woon-werkverkeer als roadtrips.

De Nissan Ariya is de ultieme uitdrukking van stijl en technologie, waarbij die twee elkaar aanvullen, zowel esthetisch als functioneel. Het 100% elektrische voertuigplatform neemt fundamentele beperkingen weg en zorgt ervoor dat de ontwerpers bestaande componenten opnieuw konden beoordelen.

 

 

 

 

 

Rijden op uw manier

 

Stap in. ARIYA biedt u de ruimte om te ademen en ontspannen in een verrassend open ontwerp. U kunt bovendien de middenconsole nog iets verder naar achteren schuiven. De vlakke vloer draagt bij aan het vrije gevoel terwijl de zachte verlichting een serene sfeer creëert. U voelt zich meer op uw gemak. Technologieën voor rijondersteuning bieden u een helpende hand wanneer u dat nodig heeft. Filerijden? Geen probleem. Krappe parkeerplek? ARIYA regelt het wel. Grote dubbele displays en bediening met haptische feedback zijn pas het begin. Wilt u uw favoriete apps voor u zien? U hoeft alleen maar te swipen. Wil u uw afspeellijst horen? U hoeft het maar te vragen.

Passagiers achterin hebben een overvloed aan hoofd- en beenruimte. Dankzij de vlakke vloer kunnen zij zelfs makkelijk de benen kruisen en ontspannen zitten. Accenten geven achterin een sterk gevoel van verfijning en comfort. De slanke voorstoelen zijn zo geplaatst dat ze de B-stijl afdekken, waardoor de inzittenden een panoramisch zicht naar buiten hebben. De Nissan Ariya is daarnaast voorzien van een zonnedak voor een nog sterker gevoel van openheid.

 

 

 

 

Onverwachte sensatie

 

De volledig elektrische aandrijflijn van de Nissan Ariya is een voorbeeld van naadloze integratie van geavanceerde EV-technologie. Het spannende potentieel van emissievrije mobiliteit wordt naar het volgende niveau gebracht door uitstekende vermogensafgifte, hoge laadvermogens en een grote actieradius te combineren.

De Ariya 63 kWh met tweewielaandrijving is ideaal voor stedelijke forenzen die voor hun nieuwe EV zoeken naar kwaliteit en stijl. De Ariya 87 kWh met tweewielaandrijving vult de 63 kWh aan met een opgewaardeerde aandrijflijn en extra actieradius voor wie vaker langere ritten wil maken.

De vierwielaangedreven Nissan Ariya-uitvoeringen met twee elektromotoren zijn voorzien van Nissans meest geavanceerde vierwielaandrijvingstechnologie, e-4ORCE. De ‘e’ in e-4ORCE staat voor het volledig elektrische aandrijfsysteem. ‘4ORCE’ verwijst naar de fysieke kracht en energie van de auto en de ‘4’ verwijst bovendien naar de vierwielaandrijving. e-4ORCE is ontstaan vanuit Nissans rijke historie van memorabele terreinwagens en sportauto’s. Daarmee is het de spirituele opvolger van het ATTESA E-TS koppel-splitsysteem van de Nissan GT-R en het intelligente 4×4-systeem van de Nissan Patrol.

 

 

 

Bekijk ‘m in het echt!

Op 4, 5 en 7 maart doet de nieuwe Nissan ARIYA onze showroom aan. Op deze dagen is hij exclusief in Goes te bewonderen en daarvoor nodigen wij u van harte uit!

Plan uw kennismaking

 

 

 


 

Waarom Nissan Nissan ARIYA Daarom Nissan Nissan ARIYA

  • Digitaal instrumentenpaneel
  • Head-Up Display
  • e-4ORCE vierwielaandrijving
  • Futuristisch design
  • ProPilot technologie
  • Tot 500 km range
  • Van 0-100 in 5,1s
  • Een serene ervaring
Huidige voorraad elektrische auto's

Disclaimer

De getoonde afbeeldingen zijn louter indicatief en kunnen afwijken van het Europese model en kunnen in sommige gevallen niet overeenkomen met de specificaties van het model, uitvoering of aanbieding in Nederland. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar, of zijn beperkt leverbaar op geselecteerde uitvoeringen van het model. (¹) Getoond model is een pre-productie. Het werkelijke productiemodel kan afwijken. (²) ProPILOT is beperkt beschikbaar en alleen beschikbaar voor auto's met een automatische transmissie. ProPILOT is een geavanceerd hulpsysteem dat ontworpen is om de bestuurder te ondersteunen, maar ProPILOT kan geen botsingen voorkomen. ProPILOT is bedoeld als ondersteuning, dit houdt in dat handen te allen tijde aan het stuur behoren te zijn en ogen op de weg gericht. Daarnaast is het gebruik van ProPILOT toegespitst op snelwegen gescheiden met een vangrail. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te zijn, veilig te rijden en te allen tijde de controle van het voertuig over te kunnen nemen. (³) ProPILOT Park is een geavanceerd hulpsysteem dat ontworpen is om de bestuurder te ondersteunen, maar ProPILOT Park kan geen botsingen voorkomen. ProPILOT Park is bedoeld als ondersteuning, dit houdt in dat het de verantwoordelijkheid is van de bestuurder om alert te zijn om te allen tijde de controle van het voertuig over te kunnen nemen. (⁴) Voorlopige cijfers, in afwachting van homologatie: gegevens over het rijbereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). (⁵) Amazon, Alexa en alle aanverwante merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Bepaalde Alexa-functionaliteit is afhankelijk van slimme huistechnologie.

HomeNissanModellenARIYA