Nu vanaf
€ 45.170,-

e-NV200 EVALIA

WELKOM IN DE ELEKTRISCHE TOEKOMST

Neem een compacte elektrische MPV met 8% bijtelling: veelzijdig, goed uitgerust en met ruimte voor zeven personen. Voeg nu 100% elektrisch vermogen toe. Dat is de nieuwe Nissan e-NV200 EVALIA. We hebben dezelfde innovatieve technologie gebruikt waarmee we al meer dan 180.000 elektrische Nissans op de weg hebben gezet, en we hebben deze gecombineerd met onze bekroonde Nissan NV200 EVALIA. Begin de dag met een volgeladen batterij en rijd 170 km* zonder uitstoot. Zeg brandstof vaarwel en houd het geld in uw portemonnee dankzij energie die vier keer zo goedkoop is als benzine of diesel.

BETERE TECHNOLOGIE

Dankzij permanent onderzoek en investeringen zijn elektrische voertuigen van Nissan nu nog efficiënter, krachtiger en bovenal leuker dan ooit tevoren. De Nissan e-NV200 EVALIA compacte elektrische MPV met 8% bijtelling, zit boordevol innovatieve technologie, zoals de Intelligent key en Helling starthulp, functies die rijden gemakkelijker en veiliger maken. En omdat elektrisch vermogen een vrijwel geruisloze motor betekent, zijn uw ritten veel meer ontspannen.

GENOEG RUIMTE VOOR HET HELE GEZIN

Vanwege zijn ruime interieur en grote ramen is reizen in de Nissan e-NV200 EVALIA een plezier voor het hele gezin. Overal zijn opbergruimtes, er is een 12V-aansluiting zodat passagiers op de achterbank een tablet of smartphone kunnen aansluiten en klimaatbeheersing houdt iedereen tijdens de hele reis fris. Op vakantie met het hele gezin, uw vrienden helpen bij het verhuizen, een rit naar het tuincentrum, een weekend mountainbiken of misschien de hele groep naar het vliegveld brengen: waar de Nissan e-NV200 EVALIA ook mee te maken krijgt, het komt altijd goed. Met twee breed openende schuifdeuren en een enorm interieur voor 7 passagiers is er ruimte voor alles en iedereen.

NISSAN e-NV200 EVALIA – TEST ‘M ZELF!

 

GRATIS PROEFRIT

Waarom Nissan e-NV200 EVALIA Daarom Nissan e-NV200 EVALIA

  • Audiosysteem met DAB
  • Zero emissie
  • Ongeëvenaarde ruimte en gebruiksgemak
  • Nieuw NISSAN connect systeem
  • Standaard rijke uitrusting
  • Toonaangevende efficiëntie
Technische specificaties
HomeNissanModellene-NV200 EVALIA