TOT 385km*
RANGE
100% Elektrisch, Zero
Emissions
LEVERBAAR MET
4% BIJTELLING
Nu vanaf
€ 34.990,-
Private lease
€ 389,-

LEAF

ZERO EMISSIONS, 100% VOORDEEL

Voel de kracht van onmiddellijk versnellen en ga overal naartoe, steeds verder, zonder te hoeven tanken. Ervaar een slimmere, veiligere en gemakkelijkere manier om te rijden en kruip zelfverzekerder achter het stuur voor een zinderende rit. Schakel over op de nieuwe LEAF, de meest geavanceerde elektrische auto van Nissan. Stap nu over op een 100% elektrische auto en ruil de brandstof in voor belastingvoordelen, subsidies en weinig onderhoud. Voor de prijs van de nieuwe Nissan LEAF krijgt u ook nog eens een ruime gezinsauto met meer dan genoeg bagageruimte.

EEN ACTIERADIUS VAN 385 KM (WLTP)

De nieuwe Nissan LEAF is er ook als E+. Deze E+ beschikt over een elektromotor met 62 kWh. Daarmee komt de LEAF E+ wel 385 km (WLTP) ver op één lading. Deze elektromotor heeft een vermogen van maar liefst 215 pk. U komt nooit vermogen tekort en de uitstekende rijeigenschappen blijven behouden.

4% BIJTELLING IN 2020? HET KAN BIJ AUTO STURM!

Een nieuwe elektrische auto met 4% bijtelling in 2020? het kan nog bij Auto Sturm! Dit jaar is de bijtelling voor elektrische auto’s omhoog gegaan en betaalt u 8% in plaats van 4% bijtelling. Geen zorgen! Wij hebben verschillende geregistreerde, nieuwe Nissan LEAF’s op voorraad en zijn dus direct leverbaar met 4% bijtelling. Wees er snel bij want OP=OP.


NISSAN LEAF – WANNEER RIJ JIJ ‘M?

GRATIS PROEFRIT GRATIS OFFERTE

Waarom Nissan LEAF Daarom Nissan LEAF

  • 8% bijtelling
  • Adaptieve cruise control
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Bi-LED-koplampen
  • Direct leverbaar
  • Zero emissie
  • V-Motion grille
  • Met de Nissan Intelligent Driving-systemen geniet u weer van het rijden.
Staat hier uw toekomstige LEAF?

Disclaimer

De getoonde afbeeldingen zijn bedoeld als leidraad. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Nederlandse voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar, of zijn beperkt tot bepaalde uitvoeringen. *Bron: AAA, cumulatieve Nissan LEAF-registraties in het jaar 2018 in de EU, Noorwegen, Zwitserland en IJsland. **Gegevens over het rijbereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). ***ProPILOT is beschikbaar voor een beperkt aantal voertuigen. ProPILOT is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar botsingen niet kan voorkomen. ProPILOT is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden met een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden en te allen tijde de macht over het voertuig te behouden. ****Verbruik (Wh/km): gecombineerd 180-206; CO₂-uitstoot gecombineerd (g/km): 0. Nul CO₂-uitstoot tijdens het rijden. *****Cijfers gelden voor batterijen van 40 kWh (LEAF) en 62 kWh (LEAF e+). Tijd afhankelijk van oplaadomstandigheden, zoals type en staat van de lader, batterijtemperatuur en omgevingstemperatuur ten tijde van gebruik. Weergegeven tijd voor snelladen geldt bij gebruik van een CHAdeMO snellader. De Nissan LEAF is ontworpen om u te ondersteunen tijdens de ritten die u in het dagelijks leven het vaakst maakt. De auto is uitgerust met oplaadbeveiligingsfuncties die de batterij beschermen als er binnen korte tijd meerdere malen snelle laadbeurten worden uitgevoerd. Meerdere keren achter elkaar snelladen kan langer duren als door de batterijtemperatuur het beveiligingsmechanisme voor de batterij in werking wordt gesteld.

HomeNissanModellenLEAF