Nu vanaf
€ 15.595,-
Private lease
€ 300,-

MICRA

PRAKTISCH MET EEN MODERN TINTJE

Stoer, strak en een sportief design. De MICRA heeft een lengte van minder dan 4 meter met een modern zwevend dakeffect dankzij de zwarte achterstijlen en dakspoiler. Een compacte high-tech auto met een strak design. Perfect voor de stad. De nieuwe MICRA is veelzijdig met een persoonlijke touch. Én helemaal naar wens samen te stellen. Personaliseer de MICRA met de exterieur- en interieurpakketten. Kies uw favoriete velgen, spiegelkappen, kleuraccenten, autostickers en nog veel meer, helemaal naar uw smaak. Voeg accessoires toe die bij uw levensstijl passen en maak uw MICRA uniek.

Compact van buiten, ruim van binnen. Geniet van uw rit dankzij het comfort van ergonomische stoelen, die zijn voorzien van hoogwaardige materialen, zacht aanvoelen en een expressief design hebben.

STIJLVOL, VEILIG EN PLEZIERIG OM IN TE RIJDEN

Houd de macht over het stuur met de Intelligent Driving systemen van Nissan. Ze brengen u en uw MICRA dichter tot elkaar voor meer vertrouwen en zinderende ritten. Ervaar een naadloze verbinding met uw wereld met Apple CarPlay, NissanConnect en de allernieuwste navigatie- en audiosystemen ligt de wereld binnen handbereik. Wees iedereen voor met de superkrachtige 1.0 IG-T  benzinemotor van de MICRA. Voldoet aan Euro6b.

 

Maak een proefrit

Waarom Nissan Micra Daarom Nissan Micra

  • Apple CarPlay en Android Auto
  • BOSE PERSONAL Audio
  • NEW NISSANCONNECT Systeem
  • NISSAN V-VORMIGE GRILLE
  • SLEUTELLOOS OPENEN
  • STIJLVOL EN MODERN INTERIEUR

Onze voorraad

HomeNissanModellenMicra