Nu vanaf
€ 22.240,-

PULSAR

RUIMDENKEND EN UITERST GENEREUS

De Nissan PULSAR zit vol met technologie voor uw veiligheid op de weg, zoals Nissan Around View Monitor waarmee u een panoramisch zicht hebt op uw auto, parkeren is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Verder wordt u door het systeem voor detectie van bewegende objecten gewaarschuwd wanneer zich dichtbij de auto iets bevindt dat beweegt.

Kies een sportieve auto die de snelheid van het moderne leven aankan. De Nissan PULSAR 5-deurs is uitgerust met geavanceerde technologie en biedt de veiligheidsfuncties en prestaties die elke bestuurder wenst. Vloeiende welvingen. De nieuwe Nissan PULSAR heeft swingende, dynamische lijnen met stijlvolle chromen koplamp-units. Wie zegt dat een hatchback er saai uit moet zien?

OM EVEN BIJ STIL TE STAAN

De ruime en sportieve Nissan PULSAR maakt het de ideale auto voor u. Royaal de ruimte voor lijf en leden, van top tot teen, voor alle passagiers. Ga lekker zitten en ontspan. Kies een sportieve auto die de snelheid van het moderne leven aankan. De Nissan PULSAR 5-deurs is uitgerust met geavanceerde technologie en biedt de veiligheidsfuncties en prestaties die elke bestuurder wenst. De PULSAR heeft de meeste knieruimte in zijn klasse, zelfs de langste passagiers zitten comfortabel.

Maak een proefrit

Technische specificaties

Onze voorraad

HomeNissanModellenPULSAR