Nu vanaf
€ 28.390,-
Private lease
€ 437,-

QASHQAI

De ultieme crossover

NIEUWE 1.3 L BENZINEMOTOREN

Onze nieuwe motor, verkrijgbaar in 140 en 160 pk, is ontworpen om uw rijplezier te verhogen en ontwikkeld voor een verhoogde energiebesparing om te voldoen aan de strenge nieuwe Europese normen. De nieuwe motor heeft niet alleen een lager brandstofverbruik en minder CO₂-uitstoot, maar reageert ook soepeler bij een laag toerental en kan sneller accelereren, waardoor u makkelijker en veiliger kunt inhalen en volop kunt genieten van al uw ritten.

KIES UW TRANSMISSIE VOOR DE NISSAN QASHQAI

Geniet van het naadloze reactievermogen van de transmissie met dubbele koppeling (DIG-T 160 DCT en dCi 115 – DCT). Bespaar eenvoudig energie met de elektronisch bestuurde continu variable transmissie (CVT) van Nissan (Excl. voor 4×4 1.7 dCi) óf houdt alles onder controle met de handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen voor het hele gamma.

NEW NISSANCONNECT

Het gloednieuwe infotainmentsysteem van de Nissan QASHQAI heeft enkele aantrekkelijke nieuwe functies, zoals 3D-kaarten, smartphone-integratie, stembesturing en een multi-touchscreen van 7 inch dat u helemaal naar eigen wens kunt instellen. New NissanConnect biedt ook de gebruikelijke connectiviteit met uw smartphone via Apple CarPlay en Android Auto.

CRUISECONTROL: TECHNOLOGIE OM OP KOERS TE BLIJVEN

Maak elke rit zelfverzekerd, verbonden en opwindend met Nissan Intelligent Mobility – technologieën die op de weg letten en de controle kunnen overnemen om een ongeluk te voorkomen. QASHQAI parkeerhulp kan zelfs uw Nissan QASHQAI voor u parkeren. En met Nissan ProPILOT wordt de toekomst nog intelligenter, met rijtechnologieën die de stress van het snelwegverkeer verminderen.

 

 

Waarom Nissan QASHQAI Daarom Nissan QASHQAI

  • Nieuw NISSAN connect systeem
  • Standaard rijke uitrusting
  • Stilste in zijn klasse
  • BOSE premium audio
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Stijlvol en modern interieur
  • V-Motion grille
  • Leverbaar met automaat
Onze voorraad
HomeNissanModellenQASHQAI