Nu vanaf
€ 26.990,-
Private lease
€ 444,-

QASHQAI

NIEUWE 1.3 L BENZINEMOTOREN

 

Onze nieuwe motor, verkrijgbaar in 140 en 160 pk, is ontworpen om uw rijplezier te verhogen en ontwikkeld voor een verhoogde energiebesparing om te voldoen aan de strenge nieuwe Europese normen. De nieuwe motor heeft niet alleen een lager brandstofverbruik en minder CO₂-uitstoot, maar reageert ook soepeler bij een laag toerental en kan sneller accelereren, waardoor u makkelijker en veiliger kunt inhalen en volop kunt genieten van al uw ritten.

KIES UW TRANSMISSIE VOOR DE NISSAN QASHQAI

 

Geniet van het naadloze reactievermogen van de transmissie met dubbele koppeling (DIG-T 160 DCT en dCi 115 – DCT). Bespaar eenvoudig energie met de elektronisch bestuurde continu variable transmissie (CVT) van Nissan (Excl. voor 4×4 1.7 dCi) óf houdt alles onder controle met de handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen voor het hele gamma.

ONDERSTEUNING WANNEER U DIT NODIG HEBT. Nissan ProPILOT* maakt alles makkelijker, van filerijden tot afstand houden op de snelweg. Het systeem doet alles voor u, dus ontspan en geniet van de rit.

NEW NISSANCONNECT

 

Het gloednieuwe infotainmentsysteem van de Nissan QASHQAI heeft enkele aantrekkelijke nieuwe functies, zoals 3D-kaarten, smartphone-integratie, stembesturing en een multi-touchscreen van 7 inch dat u helemaal naar eigen wens kunt instellen. New NissanConnect biedt ook de gebruikelijke connectiviteit met uw smartphone via Apple CarPlay en Android Auto.

Maak een proefrit

Waarom Nissan QASHQAI Daarom Nissan QASHQAI

  • NEW NISSANCONNECT Systeem
  • Standaard rijke uitrusting
  • Stilste in zijn klasse
  • BOSE PERSONAL Audio
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • STIJLVOL EN MODERN INTERIEUR

Onze voorraad

HomeNissanModellenQASHQAI