Nu vanaf
€ 26.990,-

QASHQAI

NIEUWE 1.3 L BENZINEMOTOREN

Onze nieuwe motor, verkrijgbaar in 140 en 160 pk, is ontworpen om uw rijplezier te verhogen en ontwikkeld voor een verhoogde energiebesparing om te voldoen aan de strenge nieuwe Europese normen. De nieuwe motor heeft niet alleen een lager brandstofverbruik en minder CO₂-uitstoot, maar reageert ook soepeler bij een laag toerental en kan sneller accelereren, waardoor u makkelijker en veiliger kunt inhalen en volop kunt genieten van al uw ritten.

 


KIES UW TRANSMISSIE VOOR DE NISSAN QASHQAI

Geniet van het naadloze reactievermogen van de transmissie met dubbele koppeling (DIG-T 160 DCT en dCi 115 – DCT). Bespaar eenvoudig energie met de elektronisch bestuurde continu variable transmissie (CVT) van Nissan (Excl. voor 4×4 1.7 dCi) óf houdt alles onder controle met de handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen voor het hele gamma.

 

 

 


 

NISSAN PROPILOT

ONDERSTEUNING WANNEER U DIT NODIG HEBT. Nissan ProPILOT* maakt alles makkelijker, van filerijden tot afstand houden op de snelweg. Het systeem doet alles voor u, dus ontspan en geniet van de rit.

 

 


INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Met 4 camera’s biedt de Intelligent Around View Monitor u een panoramisch overzicht. Hierdoor kunt u eenvoudig achteruitrijden en parkeren. Zodra u het heeft geprobeerd, wilt u nooit meer een auto zonder!

 

 


NEW NISSANCONNECT

Het gloednieuwe infotainmentsysteem van de Nissan QASHQAI heeft enkele aantrekkelijke nieuwe functies, zoals 3D-kaarten, smartphone-integratie, stembesturing en een multi-touchscreen van 7 inch dat u helemaal naar eigen wens kunt instellen. New NissanConnect biedt ook de gebruikelijke connectiviteit met uw smartphone via Apple CarPlay® en Android Auto®.


DOOR-TO-DOOR NAVIGATION APP

Met de Door-to-Door Navigation App kunt u vanaf een computer of de mobiele applicatie uw bestemming naar uw auto verzenden en uw reis plannen voor vertrek. Het stelt u ook in staat om uw route van begin tot eind uit te stippelen, van parkeerplaats tot eindbestemming.

 

 


NIEUW BOSE® AUDIOSYSTEEM

Beleef het geluid van uw Bose® premium audiosysteem: een luisterervaring van topkwaliteit, zowel voorin als achterin. Met de acht speakers vult het audiosysteem de Nissan QASHQAI met diepe en kraakheldere klanken.

 

 


PREMIUM UPGRADE

Elk detail in de Nissan QASHQAI heeft een premium behandeling gekregen, van de nieuwe voorstoelen met sportdesign en geïntegreerde hoofdsteunen inclusief geheugenfunctie voor twee personen in de bestuurdersstoel tot aan het onthouden van de stand van de buitenspiegels.

 

 


DE STILSTE IN ZIJN KLASSE

De Nissan QASHQAI is zo beweeglijk en responsief, zo comfortabel in de besturing dat uw rit even stimulerend als ontspannend is: stil, soepel en toch veilig.

 

 


 

Maak een proefrit

Waarom Nissan Nissan QASHQAI Daarom Nissan Nissan QASHQAI

  • NEW NISSANCONNECT Systeem
  • Standaard rijke uitrusting
  • Stilste in zijn klasse

Technische specificaties

HomeNissanModellenNissan QASHQAI