TECH THAT
MOVES
Slim, veilig en
STIJLVOL
Praktisch en
VEELZIJDIG
Nu vanaf
€ 29.650,-
Private lease
€ 399,-

QASHQAI

DÉ SUPERSTIJLVOLLE SUV VAN NISSAN

De nieuwe Nissan QASHQAI is dynamischer dan ooit. Dit komt onder andere door het gewijzigde front, met zijn scherp gelijnde koplampen en de robuuste grill. Dat maakt hem de meest stijlvolle SUV van dit moment. U rijdt de QASHQAI voordelig én snel bij Auto Sturm. Wij hebben altijd zeer scherpe Nissan QASHQAI acties en een groot aantal voor u op voorraad, zodat snel wegrijden in uw nieuwe auto geen enkel probleem is.

 

 

ALLE NISSAN QASHQAI UITVOERINGEN

Welke uitvoering u ook kiest, u komt niets te kort. Standaard is de QASHQAI voorzien van onder andere LED-dagrijverlichting, airconditioning, cruise control, snelheidsbegrenzer en een DAB+-radio met CD-speler, USB en stuurwielbediening. Verbind uw telefoon gemakkelijk met uw QASHQAI door middel van NissanConnect. Daarmee gebruikt u gemakkelijk de apps van uw telefoon op het touchscreen (Apple Carplay of Android Auto). Navigeren of uw favoriete muziek luisteren was nog nooit zo gemakkelijk. NissanConnect is standaard op de Nissan QASHQAI N-Connecta en Tekna.

 

NISSAN QASHQAI AUTOMAAT

Ga voor maximaal comfort met de efficiënte DCT-transmissie van Nissan. Deze automaat was tot voor kort alleen verkrijgbaar in de meest sportieve modellen van Nissan. De transmissie schakelt snel én efficiënt. De perfecte combinatie. De DCT-transmissie is beschikbaar op de Nissan QASHQAI Acenta, Nissan QASHQAI N-Connecta en de Nissan QASHQAI Tekna.


TOP-OF-THE RANGE QASHQAI TEKNA +

Er is nu een versie die alle superlatieven tekort schiet. De TOP-OF-THE range Nissan Qashqai TEKNA + met DYNAMIC pack is full options uitgevoerd en kosten nog moeite zijn gespaard om de allerbeste Qashqai ooit te maken. Verkoopadviseur George legt uit waarom:

NISSAN QASHQAI – WANNEER RIJ JIJ ‘M?

 

GRATIS PROEFRIT GA NAAR ACTIES

Waarom Nissan QASHQAI Daarom Nissan QASHQAI

  • Nieuw NISSAN connect systeem
  • Standaard rijke uitrusting
  • Stilste in zijn klasse
  • BOSE premium audio
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Stijlvol en modern interieur
  • V-Motion grille
  • Leverbaar met automaat
Staat hier uw toekomstige QASHQAI?

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Nissan. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Nissan en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Nissan vestiging.

HomeNissanModellenQASHQAI