Gebouwd voor
Avontuur
Nieuw exclusief
DESIGN
Leverbaar als
7-Persoons
Nu vanaf
€ 38.606,-
Private lease
€ 559,-

X-TRAIL

DE 5- OF 7-ZITTER ONTWORPEN VOOR AVONTUUR

Deel de vreugde van het gezinsleven in een grotere en opvallendere SUV met alles wat u nodig hebt. Kies voor 5- of 7-zitplekken, een krachtige uitstraling, technologie van topniveau en alle comfort die u nodig hebt voor avonturen vol actie met uw familie.

NIEUW EXCLUSIEF DESIGN

De Nissan X-TRAIL SUV is zeer geschikt voor gezinsuitjes. Dankzij het nieuwe design, de sportieve look en het kwalitatief hoogwaardige interieur met eersteklas technologie. Ontdek de nieuwe carrosseriekleuren en ga het avontuur aan met de Nissan X-TRAIL SUV.

VOOR AVONTUUR MET NOG MEER PIT

De gloednieuwe Nissan X-TRAIL wordt aangedreven door een geavanceerde dieselmotor van 1,7 liter en een benzinemotor van 1,3 liter. Zo bespaart u brandstof en presteert uw auto beter met minder CO₂ -uitstoot. De motor is ook voorzien van het automatische start/stop-systeem van Nissan. Dit systeem schakelt de motor uit als die even niet gebruikt wordt (als u bijvoorbeeld voor het stoplicht stilstaat) en start de motor snel weer op als u optrekt, zo soepel dat u er nauwelijks iets van merkt. En dankzij de motoren van Nissan heeft de X-TRAIL ook de beste trekkracht. De 1.3 liter benzinemotor is uitsluitend leverbaar met Nissan’s nieuwe DCT automaat met naadloze schakelmomenten.

GEEF UW X-TRAIL EEN BOOST

Met de originele accessoires van Nissan. Toon de persoonlijkheid die bij u past. Van spiegelkappen tot lichtmetalen velgen en efficiënte opslagoplossingen; pas uw Nissan helemaal naar uw wensen aan met originele accessoires.

NISSAN X-TRAIL – WANNEER RIJ JIJ ‘M?

Maak een proefrit GA NAAR ACTIES

Waarom Nissan X-TRAIL Daarom Nissan X-TRAIL

  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Leverbaar als 5- of 7-zitter
  • Leverbaar met automaat
  • Audiosysteem met DAB
  • V-Motion grille
  • Nieuw NISSAN connect systeem
  • Standaard sterke motorisering
  • Standaard rijke uitrusting
ONZE VOORRAAD: Ziet u hier uw toekomstige X-Trail staan?
HomeNissanModellenX-TRAIL