Nu vanaf
€ 13.930,-

NV200

NV200

HOE KLEINE DINGEN GROOT KUNNEN ZIJN

De Nissan NV200 minivan is het betrouwbare werkpaard dat uw bedrijf nodig heeft, en wordt geleverd met 5 jaar garantie. Dankzij het indrukwekkende laadvermogen kan hij de zwaarste taken aan, maar is wel klein genoeg om door het drukke stadsverkeer te manoeuvreren – en u zult het nauwelijks merken in uw maandelijkse kosten.

 

 


MAXIMALE LAADRUIMTE

De Nissan NV200 bedrijfswagen heeft een laadruimte van 4,2 m³, genoeg om twee europallets te vervoeren. En met breed openslaande achterdeuren en één of twee zijschuifdeuren gaat het laden snel en eenvoudig.

 

 

 


ONDERWEG… EN IN UW KANTOOR

Neem uw kantoor met u mee. De passagiersstoel – met de optionele neerklapbare functionaliteit – wordt in een handomdraai een praktisch bureau,en de 12V aansluitingen en handige opbergruimtes zijn gemakkelijk te bereiken. Om u te helpen efficiënter te werken, houden de high-tech functies van NissanConnect u verbonden met de buitenwereld terwijl u in uw Nissan NV200 bedrijfswagen aan het werk bent.

 


BALANS TUSSEN VERMOGEN EN VERBRUIK

De EVALIA is beschikbaar met drie verschillende motoren die precies de juiste inhoud hebben om u het ideale evenwicht tussen vermogen en brandstofverbruik te bieden. Twee 1500cc turbodiesels met ofwel 90 pk / 66 kW met 5,1 l/100 km verbruik of 110 pk met 4,9 l/100 km verbruik, afhankelijk van de omstandigheden. En de 1600cc benzinemotor levert 110 pk / 81 kW met 7,3 l/100 km verbruik allen gemeten volgens de EU-gecombineerd verbuik cyclus.

 


UITVOERINGEN VOOR UW BEDRIJF

Moet u voedsel – of bloemen – gekoeld houden? U kunt een standaarduitvoering van de Nissan NV200 bedrijfswagen met een koelunit krijgen. En als u de flexibiliteit wilt om uw bestelwagen aan te passen aan uw zakelijke behoeften, kunt u de MPV-uitvoering kiezen, waarmee u in een paar seconden van twee naar vijf zitplaatsen omschakelt, inclusief een scheidingswand om de cabine van de laadruimte te scheiden.

KOEL BEWAREN

De Nissan NV200 gekoelde uitvoering is op maat gemaakt om te voldoen aan de strenge eisen van de horeca. Met de koelunit kan de royale laadruimte van 2,3 m³ worden afgekoeld tot 0°C .


 

Waarom Nissan NV200 Daarom Nissan NV200

  • laadruimte van 4,2 m³
  • 5 jaar garantie
Technische specificaties
HomeNissanModellenNV200