Nu vanaf
€ 19.870,-

NV300

Uw bedrijf, onze prioriteit

Kies uw nieuwe Nissan NV300: Van, Crew Van of Combi. Iedere uitvoering van de NV300 heeft andere opties, maar ze bieden allemaal flexibiliteit en de volgende geweldige voordelen: lage gebruikskosten, veel laadruimte en geavanceerde functies waarmee uw dag gemakkelijker verloopt.

 


 

STANDAARD 5 JAAR FABRIEKSGARANTIE

Nissan belooft voor uw bedrijfswagen te zorgen gedurende 5 volledige jaren of tot 160.000 kilometer*

Dit is veel meer dan zo maar een garantie:

 • 5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper
 • 5 jaar Nissan lakgarantie – dekt de carrosserieverf
 • 5 jaar garantie op originele Nissan-onderdelen en accessoires
 • 5 jaar Nissan pechhulp onderweg:
  dekt autopech, ongelukken en niet-gedekte incidenten zoals lekke autobanden, verloren sleutels of gebruik van de verkeerde brandstof.
 • 12 jaar Nissan garantie tegen corrosie van binnenuit voor de NV300**
 • Volledig overdraagbaar

 

En met service-intervallen van 2 jaar of 40.000 km voor diesel hebt u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust, maar profiteert u ook van lage gebruikskosten.


RUIMTE EN COMFORT IN ÉÉN

De NV300 Van kan tot wel 8,6 m³ aan vracht vervoeren en heeft een laadvermogen van maximaal 1.280 kg. Dit terwijl u in de NV300 Crew Van zes personen en al het gereedschap dat u nodig heeft kunt meenemen. In de NV300 Combi passen negen personen met voldoende ruimte voor comfort.

 

 


NV300 STURM Edition

Auto Sturm is met gespecialiseerd personeel, een eigen transportservice en vervangend vervoer dé bedrijfswagenspecialist in de regio. Wij bieden altijd een geschikte vervoersoplossing met ons aanbod van de complete Nissan bedrijfswagenlijn (lengte 1 tot 4). Zo ook met de nieuwe en zeer speciale Nissan NV300 STURM Edition.

De NV300 STURM Edition is standaard voorzien van o.a. Airconditioning, Trekhaak, Navigatiesysteem, Parkeersensoren, Cruise Control, Speed Limiter én een Luxe Bestuurdersstoel met Armsteun!

Heeft u interesse in deze nieuwe NV300, dan is Auto Sturm graag uw mobiliteitspartner. Met één bezoek regelt u alles, inclusief de financiële afhandeling. Ook wanneer u elektrisch wilt gaan rijden. Kom dus voor een demonstratie en maatwerk advies naar één van onze vestigingen, wij begroeten u graag!

BEKIJK ACTIEMODEL

Waarom Nissan Nissan NV300 Daarom Nissan Nissan NV300

 • STURM edition beschikbaar
 • 5 jaar garantie
 • Laadruimte van 8,6 m³

Technische specificaties

Onze voorraad

HomeNissanModellenNissan NV300