Netto cat.
€ 29.340,-

Primastar

Kies wat bij u past

Passagiers of vracht? Gesloten bedrijfswagen of platform? Ontdek een reeks nieuwe Nissan PRIMASTAR-uitvoeringen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw bedrijf. U kent uw bedrijf als geen ander. Daarom biedt de nieuwe Nissan PRIMASTAR meerdere uitvoeringen en conversies om exact aan uw behoeften te voldoen. Evenals een reeks opwindende kleuren waarmee u uw stempel erop kunt drukken.

 

 

 

Zuinig met brandstof, royaal met vermogen

Met een vermogen van 110 tot 170 pk (*) levert de nieuwe Nissan PRIMASTAR zelfverzekerde prestaties en tegelijkertijd indrukwekkende efficiëntie en lagere emissies. (*) Dankzij de geavanceerde turbocompressor met variabele geometrie. De nieuwe Nissan PRIMASTAR geeft u meer bij elke rit. Dankzij het stop-/startsysteem en recuperatief remmen wordt iedere druppel brandstof tot het uiterste benut en hij heeft voldoende vermogen en koppel om zware ladingen aan te kunnen.

Transmissies

Kies tussen een handgeschakelde zesversnellingsbak of een automatische zesversnellingsbak (DCT), met soepel en snel schakelen.

 

Geïnspireerd denken, slimmer laden

Met connectiviteitstechnologieën om u in contact te houden en slimme functies om het in- en uitladen moeiteloos te laten verlopen, helpt de nieuwe Nissan PRIMASTAR u elke dag productiever te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Technische specificaties
HomeNissanModellenPrimastar