Een unieke elektrische ervaring
QASHQAI e-POWER
DIRECT BESCHIKBAAR
VERMOGEN
GENIET VAN
EFFICIËNTIE
Nu vanaf
€ 42.840,-
Private lease
€ 699,-

QASHQAI e-POWER

Ervaar het elektrische rijplezier van onze nieuwe Nissan QASHQAI met e-POWER-aandrijving. Opladen met een stekker is niet meer nodig. Deze unieke technologie is anders dan een traditionele hybridemotor. e-POWER rijdt als een elektrische auto: een gaspedaal, een rempedaal en geen versnellingsbak. Het systeem bestaat uit een benzinemotor die via een generator elektriciteit opwekt. Deze elektriciteit gaat naar de elektromotor die de auto aandrijft en/of naar een batterij waar de energie wordt opgeslagen. Het gevolg? Een stillere, meer ontspannen rit en een gunstig verbruik.

 

 

 

Direct beschikbaar vermogen

Bij het verkeerslicht, op een kruispunt of als u inhaalt; e-POWER zorgt ervoor dat u direct en zonder onderbrekingen kunt accelereren. Ideaal tijdens rijden in de stad. En dit bij een laag toerental, waardoor de auto stil en energiezuinig rijdt. U kunt kiezen uit verschillende rij-instellingen die passen bij de situatie: D-modus (Drive) voor een rijervaring die geschikt is voor alle omstandigheden en B-modus (Braking) voor regeneratief remmen in stadsverkeer, wat bijdraagt aan de brandstofbesparing en het verhogen van de levensduur van slijtageonderdelen, zoals de remmen.

 

 

 

 

Geniet van efficiëntie

e-POWER biedt een directe reactie zonder vertraging, een stillere rit en een lager brandstofverbruik tijdens met name stop/startverkeer en op lage snelheden. Zo rijdt u relaxter dan ooit door de stad. e-Pedal Step maakt rijden makkelijker en comfortabeler omdat u kunt accelereren en afremmen met hetzelfde pedaal.

 

 

 

 

 

 

Geëlektrificeerd aanbod

De nieuwe e-POWER-aandrijflijn voor de Nissan Qashai wordt aangeboden naast de 1,3-liter mild hybrid-motor die beschikbaar is in twee vermogensvarianten: 103 kW (140 pk) en 115 kW (158 pk). Beide versies staan garant voor energieke prestaties in combinatie met lage verbruiks- en emissiewaarden. De derde generatie van de Nissans Qashqai blijft trouw aan de originele formule: een opvallend design, optimale welzijn aan boord dankzij intuïtieve technologie en een zowel efficiënt als enerverend rijgedrag.

Waarom Nissan QASHQAI e-POWER Daarom Nissan QASHQAI e-POWER

  • Adaptieve cruise control
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Breed digitaal dashboard
  • Exclusieve 20'' lichtmetalen velgen
  • Head-Up Display
  • Verkrijgbaar met revolutionaire e-Power technologie
  • Standaard rijke uitrusting
  • Toonaangevende efficiëntie
Snel rijden? Ontdek onze voorraad QASHQAI's!
HomeNissanModellenQASHQAI e-POWER