Uw bedrijf in stroomversnelling
NISSAN TOWNSTAR
Nu vanaf
€ 29.990,-

Townstar

Beter voor uw imago, beter voor uw portemonnee

 

Elektrische voertuigen worden aangedreven door een elektrische motor, gevoed door een batterijpakket. Ze zijn schoon, stil en aanzienlijk goedkoper in gebruik en onderhoud dan vergelijkbare auto’s met een verbrandingsmotor. U zult zodoende aanzienlijk besparen op uw kosten, terwijl u een duurzame reputatie opbouwt voor uw bedrijf. Plus u hoeft niet meer te stoppen om te tanken.

 

 

 

 

 

 

Past meteen, altijd en overal

 

De nieuwe TOWNSTAR heeft de optimale afmetingen voor in de stad, zodat u altijd uw bestemming kunt bereiken of probleemloos kunt parkeren zonder overig verkeer te hinderen. Tegelijk biedt onze nieuwe compacte bestelwagen een krachtige en zuinige elektrische aandrijving waarmee u de gebruikskosten laag kunt houden.

 

 

 

 

 

 

 

Uw ruimte op uw manier

 

Of u nu dozen, pallets, meubels of welk ander soort vracht dan ook vervoert, u zult versteld staan van de laadruimte en flexibele mogelijkheden, met meerdere bevestigingspunten om ervoor te zorgen dat de lading veilig op zijn plek blijft. Saillant detail: de passagiersstoel biedt ook aanpasbare configuraties, zodat bij het ontbreken van een passagier de volledige interieurruimte van de TOWNSTAR optimaal kan benutten.

 

 

 

 

 

 

Bedrijfswagens waar je op kan bouwen

 

Met 8 jaar/160.000 km garantie op de batterij en pechhulp onderweg voor elektrische voertuigen kunt u er altijd op vertrouwen dat u volledig gedekt en beschermd bent, wat er ook gebeurt. Gemoedsrust vanaf dag één. Nissan biedt standaard 5 jaar pan-Europese fabrieksgarantie op zijn gehele gamma aan bestelwagens of 160.000km. Voor totale gemoedsrust en zekerheid. Jaar in, jaar uit.

 

 

 

 

 

Waarom Nissan TOWNSTAR Daarom Nissan TOWNSTAR

  • 5 jaar garantie
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Bluetooth-connectiviteit
  • Met de Nissan Intelligent Driving-systemen geniet u weer van het rijden.
  • Standaard rijke uitrusting
  • Zero emissie
  • Toonaangevende efficiëntie
  • ProPilot technologie
Ontdek de elektrische auto's van Nissan

Disclaimer

[1] Gegevens over het bereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de officiële resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). [2] Verbruik (Wh/km): gecombineerd 180- 206; CO₂-uitstoot gecombineerd (g/km): 0 CO₂-uitstoot tijdens het rijden. [3] De functies zullen beschikbaar zijn voor de gloednieuwe elektrische Nissan TOWNSTAR die in september 2022 op de markt wordt gebracht. [4] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer. [5] ProPILOT is beschikbaar op een beperkt aantal modellen en alleen op automatische transmissies. ProPILOT is een geavanceerde rijhulptechnologie, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden door een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren en op een gepaste snelheid te rijden, rekening houdend met de wegomstandigheden, en om op elk moment de controle over het voertuig te behouden. [6] Functies uitsluitend beschikbaar voor linksgestuurde modellen. [7] Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer. [8] CO₂-uitstoot en elektriciteitsverbruik afhankelijk van het land. [9] Getoonde accessoires zijn standaard en/of optioneel en beschikbaar voor geselecteerde uitvoeringen. Aanvullende kosten kunnen van toepassing zijn. Getoonde afbeeldingen en tekst zijn bedoeld als voorbeeld. Afbeeldingen kunnen van voertuigen zijn die niet aan de lokale specificaties voldoen en vertegenwoordigen geen specifiek model, uitvoering of aanbieding. Interieurafbeeldingen betreffen een Nissan Townstar benzine-uitvoering. Beschikbaarheid van uitrusting is afhankelijk van de uitvoering; dan wel standaard leverbaar of alleen als optie (tegen meerprijs).

HomeNissanModellenTownstar