BLOG. Experience Nissan: DE TOEKOMST IS ELEKTRISCH 20 februari 2019

DE TOEKOMST IS ELEKTRISCH

BIJ NISSAN ZIJN WE TROTS OP ONZE STATUS ALS ONBETWISTE PIONIER IN HET ELEKTRISCH RIJDEN. DE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN STAAN BUITEN KIJF: ZOWEL MILIEUTECHNISCH ALS PERSOONLIJK EN FINANCIEEL IS ONS GAMMA ELEKTRISCHE AUTO’S AFGESTEMD OP UW BEHOEFTEN EN UW TOEKOMST.

 


EEN INITIATIEF VOOR DUURZAAMHEID

Bij Auto Sturm geloven we in een duurzame toekomst en zijn we ervan overtuigd dat deze alleen gerealiseerd kan worden als we nu handelen. Daarom nemen we het voortouw bij het ontwikkelen van elektrische mobiliteitsoplossingen, het vormgeven van slimme steden en het creëren van een innovatieve en duurzame toekomst. Samen kunnen we voor een beter leven zorgen, de beweging uitbreiden en de wereld naar een nieuw tijdperk leiden. We sporen iedereen aan om zich aan te sluiten bij het nieuwste initiatief van Nissan: Electrify the World!

LEES MEER


MILIEU

Het behoud en de bescherming van het milieu is onlosmakelijk verbonden met een duurzame levensstijl en elektrisch rijden is de manier om dat te bereiken. Door het veranderen van de manier waarop we mobiliteit aanpakken, verandert de manier waarop we omgaan met ons milieu op positieve wijze.

 


ELEKTRISCHE VOORDELEN

De wederopleving van het milieu, het versterken van uw bankrekening, het optimaliseren van energie-efficiëntie thuis, de vooruitgang van de stad. Kortom: er zitten veel voordelen aan het rijden in een 100% elektrische Nissan.

 


HomeNissanNieuwsBLOG. Experience Nissan: DE TOEKOMST IS ELEKTRISCH