De Nissan Micra steeds populairdere keuze onder Rijschoolhouders 16 september 2019

Bij het kiezen van een rijschool heb je veel mogelijkheden. Wat is voor jou de beste autorijschool? Ga je voor een dikke lesauto?  Voor de goedkoopste rijlessen?  Of die instructeur waar je tijdens de proefles zo’n fijne klik mee had? Ook voor de rijschoolhouder zijn er verschillende aspecten waar rekening gehouden mee moet worden. Er worden eisen gesteld aan de lesauto en daarnaast is je lesauto eigenlijk ook rijdend promotiemateriaal.

 

 

De Nissan Micra blijkt een steeds populairdere keuze onder rijschoolhouders. Zijn zuinige verbruik, formaat en gebruiksgemak maakt de Micra een ideale keus voor rijscholen. Zo heeft de nieuwe rijschool BeSafe uit Spijkenisse een goede start met een Nissan Micra in de kleur platinum silver.

 

 

 

 

Ook rijschool West uit Rozenburg heeft hun wagenpark uitgebreid met de Nissan Micra. Na de Nissan Note, Juke en Pulsar heeft de Micra weten te overtuigen en blijkt een prachtige toevoeging van het aanbod lesauto’s.

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast bied Rijschool West hun diensten aan in een Nissan Micra N-Sport. Hoogwaardige materialen, sportieve designelementen en dynamische accenten maken de Nissan MICRA N-Sport een populaire keuze onder leerlingen van rijschool West.

 

 

 

 

 

In Zeeland blijven de rijkunsten van de Nissan Micra niet onopgemerkt. Michel Verburg van rijschool Actief heeft sinds 2018 al vele leerlingen de weg op geholpen die hun eerste meters maakte in de Micra. Rijschool Actief verzorgt al meer dan 50 jaar rijopleidingen en is sinds jaar en dag een vertrouwd adres voor alle rijopleidingen en theorieopleidingen.

 

 

 

 

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op:

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

HomeNissanNieuwsDe Nissan Micra steeds populairdere keuze onder Rijschoolhouders