GROOT NIEUWS: Nieuwe vestiging in Roosendaal 2 mei 2019

Per 1 mei is er een nieuwe Nissan dealervestiging toegevoegd aan het portfolio, een belangrijke uitbreiding voor Auto Sturm. Na Spijkenisse is Roosendaal de tweede Nissan dealervestiging buiten de Zeeuwse grenzen en wordt daarmee de vierde Nissan dealervestiging binnen de organisatie.

Auto Sturm heeft de Nissan-dealervestiging van Leendert van den Born in Roosendaal gekocht, de zeven medewerkers van de vestiging gaan mee naar Auto Sturm. “De transactie vindt plaats in goed overleg met de importeur”, zegt dga Bart van den Born.

“Voor ons is dit een belangrijke uitbreiding, want we willen binnen onze merken verder groeien”, zegt dga Hans Sturm. Auto Sturm, dat in 1983 werd opgericht en in 1996 Nissan-dealer werd, sluit verdere uitbreiding niet uit. “Daar kijken we naar, maar er is nog niets concreet.

Nissan is bezig met een herschikking van het netwerk. “Zowel Sturm als wij hebben nu vier Nissan-vestigingen”, zegt Van den Born.

Dennie Sturm zal de nieuwe man op de plaats worden van onze nieuwe Nissan dealervestiging. Hij verlaat Sturm Dealer Occasions na het opstarten 7 jaar geleden. Arnold van Rossum die tevens vanaf de opstart betrokken is bij Sturm Dealer Occasions wordt de nieuwe vestigingsmanager aldaar.

 

HomeNissanNieuwsGROOT NIEUWS: Nieuwe vestiging in Roosendaal