LiVastGO eerste makelaar die 100% elektrisch rijdt op Goeree-Overflakkee 5 november 2018

Als geen andere regio in Nederland staat Goeree-Overflakkee in de schijnwerpers als het gaat om werken aan duurzaamheid. Niet in de laatste plaats dragen daar de ondernemers op het eiland aan bij. Eén van de ondernemingen die al vanaf het begin van haar bestaan duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan is LiVastGO Makelaardij te Sommelsdijk. Naar klanten in het eigen dorp, Middelharnis en Sommelsdijk, gaan Ton en Dineke van der Linden van LiVastGO Makelaardij het liefst op de fiets. Een elektrische bakfiets hebben ze er zelfs voor.

Klanten waarderen dit initiatief, maar het blijkt niet altijd even handig om op de fiets te zijn aangewezen. Bij regenachtig weer bijvoorbeeld wordt toch al gauw de auto gepakt en komt van het duurzaamheidsstreven niet altijd zoveel terecht dan Ton en Dineke voor ogen hebben. Vandaar dat ze besloten een volledig elektrisch rijdende auto aan te schaffen. “Wij rijden veel kilometers op het mooie Goeree-Overflakkee en hoe groener dan je auto is, des te meer je bijdraagt aan het milieu”, geven ze aan. “Bij de aanschaf hebben we ons laten adviseren door onze zoon, die in de autobranche werkzaam is, en via hem kwamen we bij Auto Sturm in Spijkenisse terecht. Daar kochten we een honderd elektrisch rijdende Nissaf Leaf, die een zeer ruime actieradius heeft. Over hoe we door Auto Sturm zijn geholpen zijn we zeer tevreden.

En ook het elektrisch rijden bevalt ons uitstekend. We dachten dat dit even wennen zou zijn, maar het valt reuze mee!”, zeggen Ton en Dineke diktevreden. En een tikkeltje trots: “Bovendien zijn we op Goeree-Overflakkee het eerste makelaarskantoor dat honderd procent elektrisch rijdt!”

HomeNissanNieuwsLiVastGO eerste makelaar die 100% elektrisch rijdt op Goeree-Overflakkee