Nieuwe benzinemotor en uitvoering voor Nissan Micra 11 februari 2019

De nieuwe benzinemotor voor de Nissan Micra staat garant voor meer verfijning en scherpere reacties. Helen Perry, General Manager Small Cars van Nissan Europe, vertelt: “Met meer nadruk op efficiency en prestaties vergroten deze uitvoeringen de aantrekkingskracht van de Nissan Micra. We kunnen nu beter voldoen aan de wensen van de Europese kopers van compacte hatchbacks.”

 

 


De nieuwe 1.0-liter IG-T benzinemotor met 74 kW (100 pk) en handbediende versnellingsbak is ontwikkeld door de alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi. Door te profiteren van de kracht en de middelen van de alliantie heeft Nissan de grenzen verlegd van wat technisch haalbaar is voor een driecilinder turbobenzinemotor. Deze nieuwe motorvariant biedt uitzonderlijke prestaties en verfijning en voldoet aan de hoogste eisen van duurzaamheid en betrouwbaarheid.

 

 


Deze nieuwe motorvariant is per direct te bestellen. Ook wordt de nieuwe 1.0 IG-T motor gekoppeld aan de XTronic automaat. Deze laat nog heel even op zich wachten en zal binnenkort geïntroduceerd worden.


MAAK NU EEN PROEFRIT:

Proefrit

  • In welk model heeft u interesse?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GALLERY:

HomeNissanNieuwsNieuwe benzinemotor en uitvoering voor Nissan Micra