Nissan camperconversies zijn de perfecte vrijetijdsvoertuigen voor avonturiers 21 september 2018

Het trio veelzijdige en praktische bestelvoertuigen is ideaal voor reizen, zodat familie en vrienden de zonsondergang kunnen zien en in slaap kunnen vallen terwijl zij naar de sterrenhemel kijken.

Elk tot camper omgebouwd Nissan-bedrijfsvoertuig is voorzien van een ruim interieur voor vier personen om te reizen en te genieten van de nomadische levensstijl. Alle moderne gemakken – zoals een kooktoestel, een vriezer, een gootsteen met stromend water en voldoende opbergruimte – zijn volledig geïntegreerd in het interieur.

Als de zon ondergaat, kan de camper veranderd worden in een comfortabele slaapkamer met een tweepersoonsmatras, blindering voor alle ruiten en een thermostaat. De extra ruimte in de NV300 – de grootste van de drie – biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van een tweede tweepersoonsmatras in het verhoogde plafond.

Klanten kunnen hun Nissan camper volledig naar eigen smaak samenstellen met de diverse personalisatiemogelijkheden. Of het nu zonnepanelen zijn om apparatuur van stroom te voorzien of een extra luifel, alles is mogelijk. Het enige wat dan nog telt, is het bepalen van de reisbestemming.

De NV300 is verkrijgbaar in twee carrosserievarianten – met een lengte van 4.399 mm en 5.399 mm. De NV200 en de e-NV200 zijn beide beschikbaar met een lengte van 4.400 mm. Elk model is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Pacific en Weekender.

De NV200 en NV300 worden beide aangedreven door Nissans betrouwbare dieseltechniek – respectievelijk een 1,5- en een 1,6-litermotor. Voor reizigers die begaan zijn met het milieu, is de volledig elektrische e-NV200 camper de perfecte reisgenoot. De hypermoderne batterij met een capaciteit van 40 kWh geeft de volledig elektrisch aangedreven e-NV200 een gecombineerd bereik van 280 km volgens NEDC en 200 km volgens WLTP, op één acculading.

Emilio Portillo, general manager, LCV Sales and Business Development van Nissan Europe, zegt: ‘Het nieuwe Nissan-campergamma geeft de avontuurlijke reiziger “een kamer met uitzicht” op de bijzonderste plekken ter wereld. Waar die plekken zijn, dat is aan hen.’

Nissan onthulde de tot camper omgebouwde versies van zijn lichte bedrijfsvoertuigen op de autoshow van Madrid in mei 2018. De campers zijn samen met de Spaanse camperspecialist Bram Technologies ontwikkeld. Andere bedrijven bieden vergelijkbare conversies aan in andere Europese markten.

Nissans vertrouwen in de kwaliteit van zijn lichte bedrijfsvoertuigen wordt bewezen door de toonaangevende vijf jaar/160.000 km garantie. BRAM Technologies geeft twee jaar garantie op alle ombouwelementen.

HomeNissanNieuwsNissan camperconversies zijn de perfecte vrijetijdsvoertuigen voor avonturiers