NISSAN INTELLIGENT MOBILITY: EEN GEDURFDE RIT DOOR HET LEVEN 17 januari 2019

HERDEFINIËREN VAN HOE WE ONS VERPLAATSEN

Stelt u zich voor dat u door het leven gaat met meer opwinding, vertrouwen en verbondenheid met de wereld om u heen. Nissan Intelligent Mobility omvat de drie belangrijkste kernbegrippen van innovatie: Nissan Intelligent Driving, Nissan Intelligent Power en Nissan Intelligent Integration. Van voertuigen die u afzetten op uw eindbestemming, zichzelf inparkeren tot aan elektrische auto’s waarvan de batterij tijdens het rijden op de snelweg wordt opgeladen: het is allemaal onderdeel van de nabije toekomst. En deze toekomst krijgt al vorm in de Nissan waarin u vandaag de dag rijdt.


SAMEN VOORUIT

U zult snel kunnen genieten van stressvrije autoritten waar u alleen nog maar plezier aan beleefd. De auto zal u oppikken, u navigeren door druk verkeer en zelf een parkeerplek vinden. De auto zal zelfs kunnen communiceren met andere auto’s en voetgangers, maar met een druk op de knop krijgt u probleemloos de controle over het stuur terug. Nissan test vandaag de dag geavanceerd autonoom rijden op de openbare weg, wat betekent dat deze revolutionaire rijervaring binnen handbereik is.


New Nissan LEAF with Intelligent Mobility technologies

DE NIEUWE NISSAN LEAF MAAKT IEDERE RIT AANGENAMER

Dankzij nieuwe Nissan Intelligent Mobility-technologieën neemt de nieuwe Nissan LEAF enkele rijtaken van u over, zodat u stressvrij kunt genieten van iedere rit. Op de snelweg houdt ProPILOT automatisch de verkeersstroom in de gaten; uw ochtendrit naar het werk wordt een goed begin van de dag. Nissan Intelligent Mobility parkeert u auto moeiteloos in de smalste parkeerplekken. Druk gewoon op de ProPILOT-parkeerknop en kijk rustig toe hoe de nieuwe Nissan LEAF zichzelf parkeert.

 

 

 


MEER INFO OMTRENT INTELLIGENT MOBILITY?

Direct contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HomeNissanNieuwsNISSAN INTELLIGENT MOBILITY: EEN GEDURFDE RIT DOOR HET LEVEN