Nissan introduceert tweede onderdelenlijn voor oudere modellen 6 september 2018

Het gaat om honderden componenten in twee vernieuwde aftersales-programma’s. De eigenaren van deze Nissans kunnen vanaf nu kiezen uit een enorm aanbod van nieuwe en gereviseerde (‘Reman’ van remanufactured) onderdelen.

De twee programma’s, Nissan Reman en Nissan Value Advantage, zijn bedoeld voor eigenaren van Nissans die buiten de garantie vallen. Het aanbod gereviseerde onderdelen en concurrerend geprijsde nieuwe onderdelen is groter dan ooit. De onderdelen zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor blijven de exploitatiekosten voor Nissans met ervaring zo laag mogelijk.

Nissan Reman

De catalogus van Nissan Reman is nu uitgebreid van 380 onderdelen in augustus 2017 naar meer dan 1.000 op dit moment voor oudere versies van de JUKE, de QASHQAI, de X-Trail, vorige generaties van de Micra en enkele lichte bedrijfswagens. Nissan Reman biedt gereviseerde onderdelen tegen prijzen die gemiddeld 30% lager liggen dan die van nieuwe, originele onderdelen. Desondanks voldoen deze onderdelen aan Nissans hoge kwaliteitseisen. Het zijn originele Nissan-onderdelen die zijn gedemonteerd, gerepareerd en weer in elkaar gezet om te zorgen voor de hoogst mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met deze manier van recycling minimaliseert Nissan de CO2-uitstoot bij de productie van onderdelen. De fabricage kost minder energie en verbruikt ongeveer 75% minder grondstoffen vergeleken met nieuwe onderdelen. Tegelijkertijd blijven de prestaties en de betrouwbaarheid op het vertrouwde hoge peil. Op alle onderdelen van Nissan Reman biedt de fabrikant dezelfde fabrieksgarantie als op nieuwe Nissan-onderdelen. Bovendien zit er geen limiet op het aantal gereden kilometers.

 

Nissan Value Advantage

Nissan heeft het assortiment van Nissan Value Advantage uitgebreid tot het grootste aanbod ooit. Het aantal beschikbare onderdelen is verdubbeld van minder dan 150 in januari 2017 tot meer dan 350. Tot april 2019 breidt Nissan dit met nog eens 150 uit.

Nissan Value Advantage mikt op de belangrijkste modellen van het merk: de JUKE, QASHQAI, X-Trail, Micra en LEAF. Het programma bestaat uit veelgebruikte onderdelen zoals filters, ruitenwissers, remblokken en koppelingen. De prijzen liggen bovendien zo’n 20% lager dan die van nieuwe onderdelen voor recente modellen.

Klanten van Nissan Value Advantage profiteren ook van de Nissan Customer Promise. Hieronder vallen een gratis voertuigcheck, gratis vervangend vervoer, Lifetime Nissan Assistance om de klant mobiel te houden en dezelfde garantie als nieuwe Nissan-onderdelen. Om zowel het hoogst mogelijke veiligheidsniveau als de beste kwaliteit te bieden, monteren uitsluitend gekwalificeerde technici deze onderdelen.

Jean-Christophe Mercier, Vice President Aftersales, Nissan Europe: “De meeste bestuurders laten hun Nissan vanwege het hoge serviceniveau het liefst onderhouden door het officiële dealernetwerk. Met onze verbeterde aftersales-programma’s maken we dit makkelijker en goedkoper dan ooit. Door de uitbreidingen komen we onze belofte na om eigenaren van Nissans de best mogelijke service in combinatie met het meest brede aanbod te bieden tegen concurrerende prijzen.”

HomeNissanNieuwsNissan introduceert tweede onderdelenlijn voor oudere modellen