Vijf gloednieuwe Nissans voor D.T.C. Solutions 25 maart 2019

Het in Spijkenisse gevestigde datatelecommunicatie bedrijf D.T.C. Solutions heeft gekozen voor 5 nieuwe Nissan’s bestaande uit drie NV200’s een Qashqai en een Nissan LEAF.

Nissan heeft een gamma van innovatieve en aantrekkelijke bedrijfsauto’s, met specificaties die voldoen aan iedere zakelijke eis – of u nu op zoek bent naar een bedrijfswagen, elektrische auto of een SUV.

De Nissan NV200 is het betrouwbare werkpaard dat ieder bedrijf nodig heeft, en wordt geleverd met 5 jaar garantie. Dankzij het indrukwekkende laadvermogen kan hij de zwaarste taken aan, maar is wel klein genoeg om door het drukke stadsverkeer te manoeuvreren.

De nr. 1 elektrische auto in Europa, de Nissan LEAF, draagt bij aan emissie loze kilometers van het wagenpark en vult een Tesla Model X aan. Daarnaast is er gekozen voor ‘s werelds populairste SUV, de Nissan Qashqai, waardoor het allround wagenpark van D.T.C. solutions klaar is voor de toekomst.


D.T.C. Solutions is een professionele en betrouwbare partner in de datatelecommunicatie branche. D.T.C. Solutions is gevestigd in Spijkenisse maar heeft wel het Rotterdamse kenmerk ‘Geen woorden maar daden’.

HomeNissanNieuwsVijf gloednieuwe Nissans voor D.T.C. Solutions