Zorgeloos de winter in met de Nissan E-Check 19 november 2018

ZORGELOOS DE WINTER IN MET DE E-CHECK

Vakantie Check

De winter staat weer voor de deur en dat betekent winters weer. Wilt u zorgen dat uw Nissan klaar is voor alle winterse omstandigheden? Laat dan de e-check uitvoeren door Auto Sturm voor slechts € 9,95 of bezoek één van onze vestigingen tussen 26 t/m 30 november en ontvang de e-check gratis.

Aanbieding Nissan You+ kaarthouders:
Bent u Nissan You+ kaarthouder? Dan ontvangt u de e-check gratis gedurende de hele actieperiode (24 november t/m 31 januari)


WINTERBANDEN: DE JUISTE KEUZE ONDER WINTERSE OMSTANDIGHEDEN

zomberbanden

Winterbanden bieden vanaf 7°C en lager meer grip dan zomerbanden. Niet alleen op sneeuw, maar ook op een nat wegdek. Voor optimale veiligheid tijdens de wintermaanden gebruiken wij bij Nissan uitsluitend winterbanden van topmerken.

Vraag onze service-adviseurs naar de voorwaarden en mogelijkheden voor úw Nissan.


ORIGINELE NISSAN ACCESSOIRES: OOK NUTTIG TIJDENS DE WINTERSPORT!

Nissan winter accessoires

Gaat u op wintersportvakantie? Zorg dan altijd voor een goede voorbereiding vooraf. Denk aan extra bagageruimte voor de ski’s en/of snowboards en naast de juiste banden, heeft u ook de juiste sneeuwkettingen nodig in de juiste maat. Ook voor deze artikelen bent u bij Auto Sturm aan het juiste adres.

Vraag ons naar de mogelijkheden.


BIJ NISSAN NEMEN WE DUURZAAMHEID SERIEUS

Voor alle Nissan-rijders die bij Auto Sturm een wintercheck laten uitvoeren compenseren wij de C02-uitstoot van de rit naar de dealer. Dit doen wij in samenwerking met ‘Trees for all’ door middel van een bosproject in Oeganda. Klanten van Nissan ontvangen bij het ophalen van hun auto een bewijs van compensatie.Nissan en Trees for all

HomeNissanNieuwsZorgeloos de winter in met de Nissan E-Check