Welkom bij Auto Sturm Nissan

Wij hebben hem staan!

Ontdek onze acties of bekijk onze ruime voorraad:

Micra
Nieuw van19.240
Nu voor€18.240
Private lease€269/m
Bekijk topdeals Bekijk voorraad
Juke
Nieuw van€24.390
Nu voor€22.890
Private lease€414/m
Bekijk topdeals Bekijk voorraad
Qashqai
Nieuw van€28.890
Nu voor€25.140
Private lease€459/m
Bekijk topdeals Bekijk voorraad
X-Trail
Nieuw van€37.640
Nu voor€34.140
Private lease€559/m
Bekijk topdeals Bekijk voorraad
Leaf
Nieuw van€36.990
Nu voor€32.990
Private lease€429/m
Bekijk topdeals Bekijk voorraad

Wij zijn goed bereikbaar!

Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar als je niet naar de showroom kunt komen. Onze verkopers zijn online bereikbaar en willen je met plezier helpen bij vragen over een nieuwe en gebruikte auto of onze geweldige acties.

Dit kan op verschillende manieren; telefonisch, via de chat op onze website, maar ook via e-mail. Daarnaast is ons volledige aanbod producten en diensten te vinden op onze website.

Bekijk acties Bekijk aanbod

Altijd in de buurt!

Bezoek een vestiging bij jou in de buurt:

Wij zijn (on)gewoon open!

Bij Auto Sturm kan je op mobiliteit vertrouwen. Met de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19), realiseren wij ons hoe belangrijk het is dat je ook in deze periode op mobiliteit kunt rekenen.

In deze onzekere tijden begrijpen we volledig dat je misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen je verzekeren dat Auto Sturm alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om jouw gezondheid en die van je dierbaren te beschermen.

Bekijk maatregelen

Ook voor reparatie, schade & onderhoud

Ook als we aan je auto werken nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen.

Onze werkplaatsen zijn tijdens deze periode volledig in bedrijf. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om de reparatie en het onderhoud aan jouw auto professioneel uit te voeren. Ook is Autoschade Sturm volledig in bedrijf om uw auto in geval van schade te herstellen.

We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat jou onze vertrouwde service te leveren.

Volg ons ook op social media

HomeNissanWelkom bij Auto Sturm Nissan