OVERAL EN ALTIJD VOOR
WAT DAN OOK

GARANTIE OP NIEUWE VOERTUIGEN

Welkom bij onze Nissan garantie op nieuwe voertuigen. We houden van de auto’s die we maken. U bent waarschijnlijk ook dol op die van u en wilt uw investering goed verzorgen. Om u te ondersteunen, biedt Nissan voor de meeste Nissan modellen een standaard fabrieksgarantie van 3 jaar of 100.000 km (indien dit eerder is).

We beschermen uw voertuig verder met 3 jaar lakgarantie en 12 jaar garantie tegen corrosieperforatie – beide voor een onbeperkt aantal kilometers.

Daarnaast hebben alle originele onderdelen en accessoires 1, 2 of 3 jaar garantie (onbeperkt aantal kilometers), afhankelijk van het soort product. Hierdoor is het gemakkelijker dan ooit om uw Nissan zo goed als nieuw te houden.

Er zijn enkele uitzonderingen op de bovenstaande voorwaarden. Raadpleeg uw individuele Nissan garantieboekje en de Nissan onderhoudsdocumentatie die samen met uw voertuig werden geleverd.

VERLENGDE GARANTIE

Het uitbreiden van de standaard Nissan garantie van 3 jaar/100.000 kilometer voor een langere periode of meer kilometers geeft u de tijd om maximaal van uw Nissan te profiteren.

TOTALE TRANSPARANTIE

De verlengde garantie van Nissan geeft u gemoedsrust na afloop van de fabrieksgarantie. Hiermee kunt u uzelf en uw auto beschermen tegen onvoorziene mechanische of elektrische storingskosten.

De algemene voorwaarden van Nissan zijn van toepassing, afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van het voertuig.

De Verzekering Verlengde Garantie wordt geboden door Nissan International Insurance Ltd, een vennootschap naar het recht van Malta met ondernemingsnummer C44660 en maatschappelijke zetel te Aragon House Business Centre, Dragonara Road, St Julian’s, Malta. De vennootschap staat onder toezicht van de Malta Financial Services Authority in het kader van de Insurance Business Act 1998 en is gemachtigd om verzekerings- en herverzekeringsactiviteiten uit te voeren in Nederland krachtens de bepalingen inzake Vrijheid van Dienstverrichting van de EU.

HomeNissanWerkplaatsactiesNissan garantie op nieuwe voertuigen