NISSAN MAPCARE™-PROGRAMMA

EEN KEER PER JAAR KAARTUPDATE, DRIE JAAR LANG GRATIS*.

Rijdt u in een Nissan met NissanConnect*? Dan komt u in aanmerking voor ons Nissan MapCare™-programma met ieder jaar een gratis kaartupdate. Ga gewoon met uw auto naar uw Nissan-dealer en het wordt allemaal voor u geregeld, zodat u uw perfecte route kunt plannen en onderweg altijd eten, pinautomaten, hotels en nog veel meer kunt vinden, waar u ook bent.

* Actie beschikbaar voor het gehele Nissan-gamma dat voorzien is van NissanConnect (met uitzondering van 370Z, elektrische voertuigen en het gamma bedrijfswagens behalve e-NV200 en NAVARA), geproduceerd op 1 mei 2016 of later (1 juni 2016 voor JUKE en 1 november 2016 voor NAVARA). Voertuigen die op voorraad zijn, maar vóór 1 mei 2016 werden geproduceerd (1 juni 2016 voor JUKE en 1 november 2016 voor NAVARA), komen niet in aanmerking voor deze actie.

NIEUWE KAARTEN, GEEN PROBLEEM

Het wegennetwerk verandert voortdurend,  dus het loont zich om de laatste, meest nauwkeurige kaarten te hebben. Neem een kijkje in onze speciale kaartenwinkel: u vindt er alle kaarten die u maar nodig mocht hebben!

HomeNissanWerkplaatsactiesNISSAN MAPCARE™-PROGRAMMA