Autoschade Schade herstellen? Sturm bellen!

Heeft u schade aan uw auto in welke vorm dan ook?

Schade aan uw auto komt nooit uit. Autoschade Sturm in Middelburg lost het allemaal voor u op. Wij nemen al uw zorgen uit handen en voordat u het weet is uw auto weer als nieuw. Het maakt niet uit bij welke verzekeringsmaatschappij u bent aangesloten, Autoschade Sturm zorgt dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de afwikkeling van uw schade.

Alternatief Schadeherstel

Kleine autoschade? Een krasje verwijderen, steenslag repareren of deukjes weghalen zonder spuiten, wij herstellen kleine schade aan uw auto in een handomdraai. En bovendien tegen een verrassend lage prijs. Ook ideaal als u uw auto verkoopklaar wilt maken.

Autoschade Sturm omvat moderne technieken om kleine autoschades snel te repareren. Van krasjes en deukjes tot schade aan het interieur. Efficiënt, duurzaam, snel en voordelig.

Ruitschade herstellen

Glas is kwetsbaar waardoor ruitschade veel voorkomt bij auto’s. Autoschade Sturm heeft de juiste technische kennis om glasherstel uit te voeren.

Wilt u zo snel mogelijk van de schade aan uw autoruit afkomen? Maak meteen online een afspraak. Vul uw gegevens in, dan nemen wij spoedig contact met u op. Wij raden altijd aan om duidelijke foto’s van de ruitschade mee te sturen. Zo kunnen wij direct een inschatting van het schadeherstel doen en uw afspraak voor het vervangen van de ruit goed inplannen.

HomeOnderhoud & ServiceAutoschade