Wat te doen bij schade

Indien u nog met uw auto kunt rijden wordt bij ons een intake gemaakt van de schade. Kunt u niet meer rijden en moet de auto afgevoerd worden? Dan wordt in de meeste gevallen tijdens het ongeval, door de politie een bergingsdienst ingeschakeld. U kunt uiteraard ook zelf de alarmdienst inschakelen, het telefoonnummer vindt u op de groene kaart. (Let op! Geef duidelijk aan dat uw auto naar Autoschade Sturm gebracht moet worden). Staat uw auto thuis en is deze immobiel of wilt u liever niet meer rijden? Dan is het mogelijk dat wij uw voertuig ophalen.

Schade melden

Tijdens onze kantooruren (7:30 tot 17:15 uur) kunt u zonder het maken van een afspraak langsrijden. Wij helpen u desgewenst bij het invullen van het schadeformulier en het aanmelden bij uw verzekeringsmaatschappij

Als u uw schade wilt claimen (bij uw eigen verzekeraar of bij die van de tegenpartij) moet uw schade bij de maatschappij gemeld worden. Dit kunt u uiteraard zelf doen, u kunt het doen via uw assurantieadviseur maar u kunt het ook aan ons overlaten: wij melden dagelijks schades bij maatschappijen en kennen de weg dus voor u!

Geen tijd om even langs te rijden voor het maken van een afspraak? Geen probleem want u kunt uw schade ook online aanmelden. Na de melding nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Schade melden

HomeOnderhoud & ServiceAutoschadeWat te doen bij schade