Geslaagde zoekopdrachten bij SDO!

Body

Het kan zijn dat onze voorraad niet geheel aansluit op een specifieke autowens. In dat geval kunnen wij middels een zoekopdracht aan een specifieke autowens voldoen. Door ons ruime netwerk hebben wij veel klanten voorzien van hun droomauto, bovendien tegen hele gunstige voorwaarden.

Evoque sdo

Het was tijd voor de droomauto, zo werd het eerste contact gelegd door de klant bij Sturm Dealer Occasions in Middelburg. Het moest een nieuw type Range Rover Evoque met verzonken deurhendels en een zwart dak worden!

Zo kwamen wij uit bij dit prachtige exemplaar met nét dat beetje extra. Origineel af-fabriek zwart dak, 20'' velgen, alle accenten in zwart en vele optionele extra's. En dat nog eens met een jaar BOVAG garantie!

SDO Micra N-Sport

Een Nissan Micra N-Sport is een speciaaltje, geen enkele andere Nissan Micra is uitgevoerd zoals deze uitvoering. Met een speciaal leder+alcantara interieur en lekker dik in de opties is de N-Sport naast zijn uiterlijk het snoepje in de range. Dat was precies de wens van deze zoekopdracht. En dat ook nog eens met de 1.0 IG-T motor, het nieuwe infotainmentsyteem én een lage km-stand!

aygo sdo nieuws

Snel rijden, en een rij aan bijzondere opties die je niet vaak tegenkomt op een Toyota Aygo. Geen uitdating te ver want deze Aygo heeft het allemaal. Achteruitijrcamera, Cruise control en Apple CarPlay/Android Auto. Exact waar de zoekopdracht aan moest voldoen. Dat allemaal met een jaar BOVAG garantie en een set LM velgen.

Groot netwerk door jarenlange ervaring
Deskundig oog voor kwaliteit en zekerheid
Rijklaar geleverd met 12 maanden BOVAG garantie
zoekopdracht 3

Op zoek naar een specifieke auto? Laat ons voor u zoeken! Vraag eenvoudig en snel aan via onderstaand formulier. Laat ons netwerk voor u werken en uw droomauto wordt met 12 maanden BOVAG garantie snel aan u afgeleverd.

DIRECT AANVRAGEN

  • Huidige Uw gegevens
  • Gewenste auto
  • Voltooid
Aanhef