WELKOM! We zijn weer open.

U bent weer van harte welkom om onze showrooms te bezoeken. Het is weer toegestaan om klanten te ontvangen. Onze showroom vloeren zijn groot genoeg om meerdere mensen te ontvangen en u geheel volgens de nieuwe spelregels te kunnen bedienen. Alvorens u naar ons afreist is het wenselijk dat u contact met ons op neemt voor een afspraak.

Onze werkplaatsen zijn geopend zoals u van ons gewend bent. Wij verzekeren u dat we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen hebben genomen om jouw gezondheid en die van je dierbaren te beschermen. Met de maatregelen vanuit de overheid gaat onze dienstverlening in aangepaste vorm gewoon verder

Bij binnenkomst kunt u uw handen desinfecteren met daarvoor bestemde producten

Alle contactgebieden worden in onze showroom gedesinfecteerd na elk bezoek

Ons team respecteert 1.5m afstand en schudt geen handen.

Het dragen van een mondkapje is verplicht op alle locaties binnen. Dit geldt als u in beweging bent en als u ergens zit of staat.

U bent welkom

Onze modellen worden gekenmerkt door hun opvallende designs, het ruime interieur, de krachtige motor, de slimme connectiviteitstechnologie en de vele veiligheidsfuncties.

Bovendien zijn onze merken wereldwijd koploper als het gaat om duurzaam elektrisch rijden en het gebruik van eco-vriendelijke materialen. Dit maakt elk model bijzonder; zo bijzonder dat we zeggen. Kom verder.

Bekijk onze voorraad online en neem contact met ons op voor een proefrit.

Bekijk voorraad

Ook voor reparatie, schade & onderhoud

Ook als we aan je auto werken nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen.

Onze werkplaatsen zijn volledig in bedrijf. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om de reparatie en het onderhoud aan jouw auto professioneel uit te voeren. Ook is Autoschade Sturm volledig in bedrijf om uw auto in geval van schade te herstellen.

We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat jou onze vertrouwde service te leveren.

Werkplaatsafspraak Schade melden

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeWELKOM! We zijn weer open.