Verzekeringaanvraag

ALTIJD EEN PASSEND AANBOD

Een autoverzekering bestaat altijd minimaal uit een WAS (Wettelijke aansprakelijkheid) dekking, dit is wettelijk verplicht. De verzekering biedt dekking voor schade die je aan een ander toebrengt. Daarnaast is het mogelijk om een voertuig casco te verzekeren.

Een WA + Beperkt Casco biedt, naast dekking voor schade die u bij een ander veroorzaakt, ook dekking voor schade aan uw eigen auto door bijvoorbeeld brand, bliksem, diefstal, inbraak, ruitbreuk, storm, hagel en een botsing met dieren. Met WA + Volledig Casco bent u daarnaast ook verzekerd voor schade aan uw eigen auto door eigen schuld of vandalisme. De BOVAG Autoverzekering kent drie verschillende Volledig Casco varianten.

VOLLEDIG CASCO COMPACT ★★★

> DE GOEDKOOPSTE KEUZE

Goedkoper verzekeren maar toch een allrisk dekking? Dat kan met Volledig Casco Compact. Bij total loss of diefstal in het eerste jaar mag u een nieuwe auto uitzoeken ter waarde van het aankoopbedrag. Vervangend vervoer is bij reparatie, total loss of diefstal maximaal vijf dagen gratis. Doordat er sprake is van een eigen risico, ook bij herstel via uw BOVAG Autobedrijf, ligt de premie lager dan de Comfort dekking.

VOLLEDIG CASCO COMFORT ★ ★ ★ ★

> DE VEILIGE KEUZE

De Volledig Casco Comfort dekking biedt extra zekerheid. In de eerste drie jaar na het ingaan van de verzekering bent u verzekerd voor het aankoopbedrag bij total loss of diefstal en is het vervangend vervoer gratis gedurende 30 dagen. In tegenstelling tot de Compact dekking is er geen sprake van eigen risico bij herstel via uw BOVAG Autobedrijf. Dit product is uitermate geschikt voor een jongere occasion of nieuwe auto. 

VOLLEDIG CASCO COMPLEET ★★★★★

> DE BESTE KEUZE

De Volledig Casco Compleet dekking kent dezelfde uitgebreide voorwaarden als de Comfort dekking, maar dan met een vijf jaar occasion- of nieuwwaarderegeling. Dit is uniek in de markt en daarmee is het product geschikt voor de jongste occasions en zelfs voor nieuwe auto’s.

Stel hier uw verzekering samen en vul uw gegevens in.

HomeVerzekeringaanvraag