Wij blijven (on)gewoon geopend

Onze dienstverlening in de komende tijd

Je mag bij ons altijd op mobiliteit rekenen. Ook nu. Daarom helpen wij je graag online en ben je welkom op onze vestigingen voor onderhoud, reparatie en schadeherstel. Wij verzekeren je dat we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen hebben genomen om jouw gezondheid en die van je dierbaren te beschermen. Let op! Zaterdagen gesloten.

  • Onze verkopers helpen je graag online bij de aankoop van een auto.
  • Een proefrit of aflevering op locatie? Dat regelen wij graag voor je.
  • Je bent welkom in onze werkplaatsen voor onderhoud en reparatie.
  • Onze magazijnen zijn geopend voor onderdelen.
  • Heb je vragen? Tijdens onze gebruikelijke openingstijden zijn onze vestigingen telefonisch bereikbaar. Je kunt ons ook een mail sturen via het contactformulier.
NEEM CONTACT OP

Reparatie, schade & onderhoud

Ook als we aan je auto werken nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen.

Onze werkplaatsen zijn tijdens deze periode volledig in bedrijf. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om de reparatie en het onderhoud aan jouw auto professioneel uit te voeren. Ook is Autoschade Sturm volledig in bedrijf om uw auto in geval van schade te herstellen.

We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat jou onze vertrouwde service te leveren.

WERKPLAATSAFSPRAAK AUTOSCHADE MELDEN

Wij zijn bereikbaar, ook voor verkoop!

We zijn op verschillende manieren bereikbaar om een auto te kopen. Nu onze showrooms gesloten zijn, zijn onze verkopers online beter bereikbaar dan ooit en willen je met plezier helpen bij vragen over een nieuwe en gebruikte auto.

Dit kan op verschillende manieren; telefonisch, via de chat op onze website, maar ook via e-mail. Daarnaast is ons volledige aanbod producten en diensten te vinden op onze website.

BEKIJK VOORRAAD

Met hartelijke groet,

HomeWij blijven (on)gewoon geopend