Heeft u schade aan uw auto in welke vorm dan ook, geen probleem, Autoschade Sturm in Middelburg lost het allemaal voor u op. Zij nemen al uw zorgen uit handen en voordat u het weet is uw auto weer als voorheen. Het maakt niet uit bij welke verzekeringsmaatschappij u bent aangesloten, Autoschade Sturm zorgt dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de afwikkeling van uw schade.

Autoschade Sturm herstelt zeer uiteenlopende autoschades: van een eenvoudige parkeerschade tot een zeer zware aanrijdingschade. Vanzelfsprekend geldt dit voor alle merken en types personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Ook ruitherstel door een sterretje of volledige vervanging is geen probleem.

Autoschade Sturm is een allround schadebedrijf, zowel particulieren, verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen en fleetowners als klant.

Tijdens de reparatie hoeft u niet zonder vervoer te zitten, Autoschade Sturm regelt ook vervangend vervoer voor u. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kwaliteit, milieu en snelheid zijn 3 aspecten die bij Autoschade Sturm maximale aandacht krijgen. En bij ons bent u geen nummer, maar geniet u een persoonlijke aanpak en wordt u maximaal geïnformeerd!

 

Autoschade Sturm B.V.
Ampereweg 56
4338 PT Middelburg
Tel    (0118) 632 000
Fax   (0118) 651 530

info@autoschadesturm.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
07.30 uur tot 17.15 uur

Zaterdag & zondag gesloten

klik hier om online uw schade te melden.

Autoschade Sturm


Volg ons: volg ons op instagram