Niet 1x... Maar 2x de perfecte score voor onze Hyundai-specialisten!

Body

Om de kwaliteit te toetsen worden er van tijd tot tijd 'mystery shoppers' ingezet die zich voordoen als reguliere klanten en informatie verzamelen over de winkelervaring bij Auto Sturm.

hmnl 100% 2

Op basis van deze ervaring kregen onze verkopers George(foto) in Goes en Kees in st. Laurens de maximale score toegereikt van Hyundai: een 10! Natuurlijk wordt dat traditie getrouw gevierd met een heerlijke taart. En ja... traditie getrouw want het is namelijk ook de tweede keer dat beiden een 100% score wisten te vergaren!

hmnl news

Topscorers!

Een 10 halen is niet eenvoudig, net als een proefwerk op school, moet de kennis zeer toereikend zijn én de klantbeleving uitmuntend. Dat staat immers hoog in het vaandel bij Hyundai. Onze visie op toekomstige mobiliteit is gebaseerd op de sterke betrokkenheid die we hebben bij de samenleving. We zijn hier om het juiste te doen, voor de mensheid.
Onze focus op de mensheid betekent dat we begrijpen wat mensen willen in het leven. Om zo het maximale uit de beschikbare tijd te halen. We begrijpen dat tijd het kostbaarst is van alles. Het is het enige dat we niet met geld kunnen kopen.

Ontdek Hyundai bij Auto Sturm

Een greep uit ons modellen aanbod

Image

KONA Electric

Rijbereik tot 514 km
Rijklaar vanaf
€36.995
Private lease p.m. vanaf
€559
Image
KONA HEV

KONA Hybrid

Uit voorraad leverbaar!
Rijklaar vanaf
€34.995
Private lease p.m. vanaf
€535
Image

TUCSON

Leverbaar als MHEV, HEV en PHEV
Rijklaar vanaf
€41.495
Private lease p.m. vanaf
€619
Image

IONIQ 6

2023 World Car of the Year.
Rijklaar vanaf
€45.895
Private lease p.m. vanaf
€659

Meer Hyundai

Nieuws

Image
Hyundai zomerinspectie

Onze deuren staan open voor de jaarlijkse Hyundai Zomerinspectie.

Hyundai nodigt ook dit jaar al zijn klanten uit voor de jaarlijkse Zomerinspectie. In de maanden mei en juni kunnen Hyundai-rijders terecht bij onze Hyundai vestigingen om hun auto gratis te laten controleren op de belangrijkste onderhouds- en veiligheidspunten.

Image
ioniq 5 n

Nu in de showroom: Hyundai IONIQ 5 N

Er is veel over geschreven en er is veel over verteld. De eerste indrukken waren unaniem overweldigend; ‘Het pretpakket levert een stuurmansauto met meerdere karakters.

Image
KONA EV N Line

Hyundai frist aanbod KONA Electric op: Ook als N-Line, SEPP-subsidie en aantrekkelijke bijtelling

Het aanbod van de Hyundai KONA Electric wordt uitgebreid en opgefrist en kent hiermee een nieuwe prijsstelling. Daarnaast presenteert Hyundai de KONA Electric nu ook in een uiterst sportieve N Line-uitvoering.