Dit is de nieuwe Nissan QASHQAI!

Body

De nieuwe Nissan Qashqai oogt nog moderner en dynamischer dankzij zijn opgefriste design. De voorkant is grondig aangepakt om een opvallende eerste indruk te creëren. De grille wordt gekenmerkt door tientallen, driedimensionale kommavormige elementen in hoogglans zwart. Aan de zijkanten vormen de ‘komma’s’ een driehoekige vorm vanaf de nieuwe koplampen naar beneden tot een punt aan de zijkant van de kentekenplaathouder. Bij de topversie zijn ze afgewerkt in satijn chroom.

qq 24

Nieuw design

De in de carrosseriekleur uitgevoerde voorbumper is voorzien van een hoogglanzend zwarte strook die onder de kentekenplaat loopt en vervolgens uitmondt in de onderste hoeken van de bumper. Onder de koelopening bevindt zich een smalle sierstrip om het front van de nieuwe Qashqai extra cachet mee te geven. Het nieuwe koplampdesign wekt de indruk van daadkracht en doelgerichtheid, dankzij de nog scherpere look. Nieuw is ook de toevoeging van een adaptieve grootlichtassistentie, aangevuld met een kleinere lichtunit voor een bredere en betere lichtverdeling bij mistige omstandigheden.

mobile header

MEGA VOORRAAD VOORDEEL

Rij snel en voordelig weg in de huidige Nissan QASHQAI uit voorraad. Uw voordeel loopt op tot €7.000! OP=OP

qq

Occasions

Volgens goed gebruik; auto's met de kop eraf. Auto Sturm heeft een rijk aanbod aan jong gebruikte Nissan QASHQAI's met een flink stuk onder de nieuwprijs, rijke uitrusting, origineel Nederlands geleverd en nog volledig in de fabrieksgarantie. Dus daarom nu extra aantrekkelijk. 

qq24

Nieuwe, opvallend gestileerde LED-verlichting

Aan de achterzijde blijft het design van de lichtunits vertrouwd, maar heeft Nissan wel de lay-out herzien. Zo bestaan de rode lichtelementen nu uit vier individuele LEDs in dezelfde vorm als de ‘komma's’ in de grille. Hierdoor lijken ze te zweven in de behuizing met een opvallende schaduw van rood. De lenzen zijn nu helder, waardoor de lichtelementen goed te zien zijn. Het smalle boemerangvormige lichtelement aan de bovenzijde van de achterlichtunit fungeert nu als dynamische richtingaanwijzer.

De vernieuwde achterbumper is nu ofwel glanzend zwart op de hogere uitvoeringen of in de carrosseriekleur op de nieuwste uitvoering, genaamd N-Design. Van opzij gezien biedt de nieuwe Qashqai bij de hogere uitvoeringen een nieuwe glanzend zwarte afwerking onder de portieren en de wielkastomranding.

20''

Nieuwe lichtmetalen wielen

Nieuwe 18” diamantgeslepen lichtmetalen wielen behoren nu tot de standaarduitrusting. Voor de hogere uitvoeringen zijn er nieuwe 19” lichtmetalen wielen en ook 20” diamantgeslepen exemplaren. Drie nieuwe carrosseriekleuren zijn toegevoegd aan het palet van de Qashqai. Hiertoe behoren Pearl White, waarvan de tint verandert afhankelijk van de lichtinval op de lak. Pearl Black vervangt zijn populaire zwarte voorganger is nu nog rijker en dieper qua tint. Het nieuwe Deep Ocean is een opvallende kleur die ergens tussen donkerblauw en metallic groenblauw in lijkt te zitten, afhankelijk van de lichtomstandigheden. De andere Qashqai-kleuren zijn Fuji Red, Magnetic Blue en Ceramic Grey en zijn allemaal verkrijgbaar in two-tone, gecombineerd met een zwart dak voor een onderscheidende look.

qq n-design

N-Design

Een nieuwe toevoeging aan de Qashqai line-up is de N-Design uitvoering. De lagere carrosseriedelen onder de portieren en bovenlangs de wielkasten zijn in de carrosseriekleur uitgevoerd. Deze versie staat bovendien op unieke, geheel nieuwe 20” lichtmetalen wielen.
 

interieur

Hoogwaardiger interieurafwerking

Het interieur is tot in detail herzien om het luxegevoel te verhogen. Voor de hogere uitvoeringen is er een nieuwe toepassing van Alcantara® op het dashboard, de portierpanelen en -armsteunen, de centrale opbergconsole en zelfs de kniebeschermers. Een nieuw patroon siert de middenconsole rond de versnellingspook en het decoratie-inzetstuk tussen de bovenzijde van het dashboard en het dashboardkastje.

Verbeterde stoelbekledingen zijn te vinden in de bovenste drie uitvoeringen van de Qashqai. Het meest opvallend is het deels in quilt-patroon uitgevoerde zwarte leder in de topuitvoering van de Qashqai. Dit terwijl de een-na-hoogste uitvoering is bedeeld met een gequilt synthetisch leder voorzien van bruine accenten op de zitting en de schouders van de rugleuning.

AVM

Technologische upgrade

Voor de vernieuwde Qashqai zijn die ontwikkelingen benut om de dagelijkse rijervaring nog intuïtiever en gemakkelijker te maken. Een van de meest gebruikte functies op de Nissan Qashqai heeft daarom een aanzienlijke upgrade gekregen. De Around View Monitor (AVM) is een kenmerkende Nissan-technologie die teruggaat tot 2007. Nieuw aan het AVM-systeem is ook een 3D-functie waardoor de bestuurder de auto niet alleen van bovenaf kan zien, maar ook één van de acht verschillende externe camerastandpunten kan selecteren om de auto van voren, van achteren, van de zijkanten of op de hoeken te zien.

e-POWER: een unieke en innovatieve aandrijflijn

e-POWER is geïntroduceerd in 2022. Het is een unieke geëlektrificeerde aandrijflijn die enorm populair is bij klanten. Deze aandrijflijn, waarbij een benzinemotor elektriciteit opwekt voor de aandrijving, is een simpelere oplossing dan traditionele hybrides en biedt een responsieve, verfijnde en efficiënte rijervaring zonder in te leveren op rijplezier. Uniek is dat er geen versnellingsbak is. De wielen worden direct aangedreven door de elektromotor. De enige rol van de geavanceerde turbo-aangedreven 3-cilinder motor – met variabele compressieverhoudingstechnologie – is het opwekken van elektriciteit, die via de omvormer wordt gestuurd naar ofwel de 140 kW elektromotor of de 1.8 kWh batterij (of beide, afhankelijk van het rijscenario). De verbrandingsmotor werkt stil op de achtergrond om de nodige lading aan de batterij en energie aan de elektromotor te leveren. Dit resulteert in directe kracht en een lineaire gasrespons, vergelijkbaar met het rijgevoel van een volledig elektrische auto maar zonder de noodzaak om op te laden. Het systeem kan ook tijdens het remmen of uitrollen energie terugwinnen om de batterij op te laden. Nissan heeft meer dan 100.000 e-POWER voertuigen in Europa verkocht sinds de lancering.

De vernieuwde Qasqai gaat nu in productie in de Nissan Sunderland Plant, waar inmiddels meer dan 1,3 miljoen eenheden zijn geproduceerd sinds 2007. De Qashqai is nu het meest geproduceerde model in Sunderland. Afgelopen zomer rolde daar de 11 miljoenste Nissan van de band sinds de productiestart in 1986.

Ontdek de QASHQAI

QASHQAI
QASHQAI e-POWER
Image
Qashqai

QASHQAI

Ontdek de huidige generatie QASHQAI

Image
Qashqai e-POWER

QASHQAI e-POWER

Ontdek de huidige QASHQAI met e-POWER technologie

Nieuws

Image
TOWNSTAR Evalia EV

Nissan TOWNSTAR Evalia EV: veelzijdigheid voor werk en vrije tijd

Nissan introduceert de TOWNSTAR Evalia EV: een geavanceerde elektrische personenversie van de TOWNSTAR, die perfect geschikt is voor zowel werk als vrije tijd.

Image
N-trek

Nissan X-Trail N-Trek: voor de écht avontuurlijke families

De nieuwe Nissan X-Trail N-Trek vormt een bijzondere uitbreiding van de populaire X-Trail-familie. De N-Trek beschikt over unieke designdetails, een robuuste interieurafwerking en is verkrijgbaar met innovatieve e-POWER-technologie en e-4ORCE-vierwielaandrijving.

Image
twnstar

SEBA subsidie aanvragen mogelijk vanaf 23 april

Deze subsidie is bedoeld om de aanschaf van een nieuwe emissieloze bedrijfswagen zoals de Nissan Townstar en Interstar-e te stimuleren. De subsidie geldt voor bedrijfsauto’s voor goederenvervoer uit de voertuigcategorie N1 of N2, met een maximumgewicht van 4.250 kg.