Vernieuwde Nissan Juke in juni bij ons in de showroom, prijzen bekend

Body

De Nissan Juke is vernieuwd. Interieurwijzigingen zorgen voor nog meer zitcomfort, extra rijassistentietechnologieën zorgen voor meer controle en er zijn nog meer mogelijkheden voor personalisatie. Onder meer de geliefde gele carrosseriekleur keert terug. Er is nog meer goed nieuws: de prijzen blijven ondanks alles ongewijzigd, wat betekent dat de vernieuwde Nissan Juke leverbaar is vanaf € 31.790. De eigenzinnige crossover staat in juni bij ons in de showroom.

Meer comfort

De Nissan Juke is vernieuwd en biedt nu nog meer comfort, veiligheid en personalisatiemogelijkheden. In het interieur zijn de middenconsole en het instrumentenpaneel nieuw ontworpen, ook past Nissan nieuwe materialen en bekleding toe, waarbij de pasvorm en de afwerking zijn geoptimaliseerd. Verder is de connectiviteit in de auto helemaal up-to-date dankzij een groot touchscreen en extra functionaliteiten. Nieuwe digitale displays en een vernieuwd infotainment zorgen voor een betere rijbeleving en bieden meer persoonlijke instellingsmogelijkheden. Het voortaan standaard Lane Departure Warning (Emergency Lane Keep vanaf de Tekna) zorgt voor nog meer veiligheid en controle.

Nog meer personalisatiemogelijkheden

De Nissan Juke biedt bovendien nog meer personalisatiemogelijkheden, mede dankzij de terugkeer van de carrosseriekleur geel, die bij de eerste generatie zo populair was. In de nieuwe N-Sport-uitvoering zorgen zwarte accenten ervoor dat de gele carrosseriekleur optimaal tot zijn recht komt. In het interieur is de N-Sport juist voorzien van gele kleuraccenten. Alle uitvoeringen hebben nieuwe, comfortabelere stoelen met nieuwe keuzes voor de bekleding. Ook zijn er nieuwe velgen leverbaar.

Op gebied van motoren verandert er niets. De vernieuwde Nissan Juke biedt nog steeds keuze uit de Juke Hybrid en de Juke DIG-T.

Vernieuwd, maar prijzen ongewijzigd

Wat ondanks de vernieuwingen en extra uitrustingen ook niet verandert, zijn de prijzen. De vernieuwde Nissan Juke is nog steeds leverbaar vanaf € 31.790. De Juke Hybrid heeft een vanafprijs van € 35.640 en de nieuwe Juke N-Sport is leverbaar vanaf € 36.590. De vernieuwde Nissan Juke staat vanaf juni bij de dealer.

Ontdek de JUKE

Snel rijden? Ontdek de huidige JUKE!

Image
Juke

JUKE

De trendsetter
Rijklaar vanaf
€31.790
Private lease p.m. vanaf
€504
Image
Juke Hybrid

JUKE Hybrid

Opvallend en uniek design
Rijklaar vanaf
€35.640
Private lease p.m. vanaf
€539

Nieuws

Image
twnstar

SEBA subsidie aanvragen mogelijk vanaf 23 april

Deze subsidie is bedoeld om de aanschaf van een nieuwe emissieloze bedrijfswagen zoals de Nissan Townstar en Interstar-e te stimuleren. De subsidie geldt voor bedrijfsauto’s voor goederenvervoer uit de voertuigcategorie N1 of N2, met een maximumgewicht van 4.250 kg.

Image
new qq

Dit is de nieuwe Nissan QASHQAI!

De nieuwe Nissan Qashqai oogt nog moderner en dynamischer dankzij zijn opgefriste design. De voorkant is grondig aangepakt om een opvallende eerste indruk te creëren. De grille wordt gekenmerkt door tientallen, driedimensionale kommavormige elementen in hoogglans zwart.

Image
Formula e

Nissan Formula E Team pakt historische overwinning tijdens eerste Misano E-Prix!

Het Nissan Formula E Team heeft een historische overwinning geboekt tijdens de allereerste editie van de Misano E-Prix op het Misano World Circuit Marco Simoncelli.