Hyundai i10

1.0 Comfort Smart
  • achteruitrijcamera
  • afwijkende dakkleur
  • airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • armsteun voor
  • audio-navigatie full map
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 950 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
T-917-XS
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurAtlas White TTB
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud998 CC
Omschrijving

Dit betreft een DEMO-auto. De getoonde kilometerstand kan afwijken. Neem bij twijfel over de juistheid van deze advertentie altijd contact op met de verkoop afdeling van Auto Sturm. Aan de in de advertenties getoonde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Officieel dealer van NISSAN en HYUNDAI

Auto Sturm Goes aan de Amundsenweg 39 heet u welkom, dé weg naar uw nieuwe NISSAN, nieuwe HYUNDAI of vertrouwde kwaliteitsoccasion. Bij onze vestiging in Goes kunt u terecht voor het complete gamma personen-, bedrijfs- en elektrische voertuigen die NISSAN en HYUNDAI te bieden hebben en helpen onze experts u graag met al uw vragen over onze modellen, leasing, financiering en occasions.

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in het zorgvuldig samengestelde aanbod van Auto Sturm. Hoewel de informatie op deze internetsite met uiterste zorg is opgesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. 

LET OP: Voertuigopties zijn automatisch gegenereerd en kunnen daarom afwijken van de daadwerkelijke opties. 

Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Neem over de juistheid van deze advertentie altijd contact op met de verkoop afdeling van Auto Sturm.

Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm vestiging. Wij verwelkomen u graag. Kom langs! Alvorens u naar ons afreist is het wenselijk om contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen.

Opties
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
airco
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
audio-navigatie full map
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control
DAB ontvanger
LED dagrijverlichting
achterbank in delen neerklapbaar
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 03-10-2028
Nap